Fitness 08. ožujka 2022.

Zoë Kravitz pripremala se za ulogu Catwoman posebnim treninzima i proučavanjem mačaka

Foto: Instagram Zoë Kravitz utjelovila je lik Žene mačke u novom Batmanu
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Zoë Kravitz utjelovila je Catwoman (Ženu mačku) u novom Batmanu koji se trenutno prikazuje u kinima.

Tijekom snimanja filmova, ogroman je pritisak na glumce da postanu omiljeni likovi, ali i da se, ponekad rigoroznim treninzima, pripreme za te uloge. Tako je u novom Batmanu redatelja Matta Reevesa lik Žene mačke ili Seline Kyle utjelovila Zoë Kravitz, kćer poznatog glazbenika Lennyja Kravitza i glumice poznate serije Cosby show, Lise Bonet. 

Zoë dobiva odlične kritike o svojoj ulozi Žene mačke, ali prema The Hollywood Reporteru, Zoë se htjela još 2012. prijaviti za audiciju Žene mačke. Tada je redatelj Batmana bio Christopher Nolan, a ulogu Žene mačke dobila je Anne Hathaway. 

Intenzivni treninzi i proučavanje mačaka

Kako bi se pripremila za ulogu Žene mačke, Zoë je intenzivno trenirala četiri mjeseca. Iako je kao tinejdžerka imala poremećaje u prehrani, ovaj intenzivni režim vježbanja pokazao se dobrim za nju. "Očigledno, želiš izgledati dobro u odijelu, ali ja sam htjela da bude realno da mogu učiniti bilo što u ovom filmu. Zato sam morala biti jaka. Postala sam jača nego što sam ikada bila. Bilo mi je dobro vidjeti za što sam sposobna. Osjećala sam se samopouzdano i kao da bih mogla bilo koga razbiti", rekla je Zoë

Iako se ne znaju detalji o njezinom režimu, Zoë je još 2021. za Empire rekla kako je njezina vještina kao Žena mačka to što je brza i prevrtljiva. "Radila sam vrlo zanimljive stvari poput različitih borilačkih vještina i capoeire, a i neke vrste mačjih pokreta nalik plesu", rekla je Zoë. Dodala je kako je cilj bio da se Žena mačka kreće vrlo precizno i da se kroz te pokrete izražava njezino emocionalno stanje, a treninge je imala s koordinatorom kaskadera Robom Alonzom.

Za te pokrete nalik mački, pomogle su joj i snimke životinja u prirodi. "Gledali smo mačke i lavove kako se bore, i razgovarali o tome što je zapravo moguće kada si moje veličine jer je Batman mnogo jači od mene", rekla je Zoë. Čak je i tijekom snimanja filma imala zakazano vrijeme za druženje s mačkama kako bi naučila još više o njihovu ponašanju.  "Nakon treninga i probe, družila sam se s gomilom mačaka koje uopće nisu marile za razloge zbog sam ja s njima", našalila se Zoe.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.