Fitness 02. prosinca 2016.

Žensko druženje i besplatna radionica 'Sočnost Yin principa'

Foto: Thinkstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ana Krpan, Coach-praktikantica specijalizirana za razvoj osobnih i sistemskih potencijala, sa subspecijalizacijom iz područja intimnih odnosa, poziva na besplatnu radionicu 'Sočnost Yin principa' koja je namijenjema ženama.

Riječ je o druženju kojem je cilj produbiti znanje o moćnom ženskom (Yin) principu, te revitalizirati i integrirati snagu, kao i mudrost ovog važnog aspekta ženske manifestacije.

Tijekom radionice polaznice će se upoznati s praktičnim tehnikama koje se jednostavno integriraju u svakodnevni život, a posebno dizajnirane tehnike bit će usmjerene i na intimnu vitalnost koja je esencijalna za održavanje ženskog zdravlja, te oplemenjuju samopouzdanje i samostalnost. Revitalizacijom unutarnjih snaga ženskog principa transformira se, između ostalog, rigidnost u odlučnost, ovisnost o vanjskim utjecajima u neovisnost, odrađivanje u kreativnost i stvaranje.

Radionica će se održati 06.12.2016., od 18h do 21h na adresi Maksimirska 67, Zagreb.Prijave su obvezne putem obrasca http://bit.ly/1RTBegZ ili putem maila budi@leptir.info jer je broj mjesta ograničen. 

Ovo druženje je ujedno uvod u mjesečno druženje Ženski salon, a više informacija dobit ćeš na radionici. 

Saznaj sve o Yin jogi: Poboljšava zdravlje unutarnjih organa i uči strpljenju

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.