Fitness 29. listopada 2013.

Želiš smršavjeti? Nazovi trenera!

Marino_Profilna2
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Svakog utorka u terminu od 16 do 18 sati možeš na 060 50 10 10 nazvati kondicijskog trenera Marina Bašića i potražiti njegov savjet u vezi tjelovježbe, kondicije i zdravog mršavljenja. Cijena za pozive iz fiksnih mreža je 3,49 kuna po minuti, a za pozive iz mobilnih mreža je 4,78 kuna po minuti. Navedene cijene su iskazane s PDV-om

Uravnoteži tjelovježbu i prehranu

Nakon blagdanskog prejedanja, mnogi imaju probleme s viškom kilograma. Ako se prepoznaješ u ovome, pravo je vrijeme da počneš s pravilnom prehranom i tjelovježbom. Kondicijski trener i profesor kineziologije Marino Bašić rado će ti svojim savjetima pomoći zadržati ustrajnost u vježbanju te usmjeriti te na vrstu tjelovježbe primjerenu tvome obliku tijela.

Ako su prehrana i vježbe koje si ranije primjenjivala bili dovoljni za sprečavanje pojave masnih naslaga na određenim dijelovima tijela, a sada su postali nedostatni, trebaš primijeniti posebne mjere. Saznaj koja vrsta vježbi utječe na jačanje brojnih mišićnih skupina.

Spriječi nastanak masnih naslaga na trbuhu

Ako ne želiš da ti se masne naslage talože na trbuhu ili ih želiš ukloniti, nemoj jesti prerađenu hranu, bijelo brašno i djelomično hidrogenizirana ulja. Savjetuj se s trenerom Marinom Bašićem o prehrani koje se trebaš pridržavati prilikom fizičkih napora.

Sa svim upitima o tjelovježbi možeš se kondicijskom treneru Marinu Bašiću obratiti svakog utorka na broj telefona 060 50 10 10. Njegove savjete i korisne prijedloge možeš dobiti u periodu od 16 do 18 sati. Cijena za pozive iz fiksnih mreža je 3,49 kuna po minuti, a za pozive iz mobilnih mreža je 4,78 kuna po minuti. Navedene cijene su iskazane s PDV-om.
IT jedan d.o.o., 062/700 700

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.