Fitness 11. siječnja 2021.

Trenerice sestre Budimir otkrivaju najbolju dijetu i donose kućne vježbe

Foto: instagram/Jill Biden
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Energija sestara Budimir, Janke i Milice, jedna je od onih koje će te motivirati i inspirirati da kažeš samoj sebi: Da, mogu i ja!

Janka je osobna trenerica i vlasnica fitness kluba Sparta, a već si je zasigurno i opazila na društvenim mrežama gdje se svakodnevno trudi pisati i pričati o zdravom životu i pravilnoj prehrani.

Kako sama voli kazati "Sparta je za mene simbol duhovne snage, a upravo taj spartanski duh nastojim probuditi kod svojih vježbača. Naš glavni moto je: Neću stati, neću odustati."

Njezin trud je svakako opravdan i prepoznat, obzirom da ju je Wannabemagazine proglasio influencericom 2020. godine u kategoriji fitness & health.

Kako Janka piše u jednom svom postu na Instagramu: "Znate da ja uvijek govorim da svako treba raditi ono što mu prija. Ja volim trenirati, ali volim i jesti. Godi mi disciplina, a godi mi i popuštanje discipline."

"Pitali ste me koja je najbolja dijeta? Koja će dati najbolje rezultate? Moj odgovor je nijedna! Čim pomišljaš da držiš dijetu, to znači da ćeš se određenog režima pridržavati neki vremenski period i opet se vratiti na "stari režim" ishrane, taj koji te doveo do toga da tražiš brzo rješenje. Jedini način je da postepeno mijenjaš loše navike. I da ne čekaš ponedeljak, nego kreneš odmah!", stoji u njezinoj objavi na Instagramu.

Milica je tijekom karantene u proljeće održavala redovne live treninge na Instagramu koji su imali ogroman odaziv, a neke još uvijek možeš pogledati u nastavku.

"Ništa ne može zaustaviti ono što možemo postići zajedno" dodaje ona.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.