Fitness Blic vježbe 28. lipnja 2020.

Vježba za stražnjicu koju moraš uključiti u svoju fitnes rutinu

Foto: Guliver/Shutterstock Vježbe za guzu
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Tražiš novi pokret kojim bi ojačala mišiće nogu i stražnjice? Ne traži dalje od žabljih nogu! Iako zvuči neobično ugledati se na žabe kada je trening (ili bilo što drugo) u pitanju, ali ova metoda vježbanja pokazala se vrlo učinkovitom kod oblikovanja mišića stražnjice.

Vjerojatno zvuči kao pseudo znanost kada se kaže da nešto što odgovara žabama sigurno može odgovarati i tebi, ali u ovom slučaju to je i više nego točno. "Žablji pristup" vježbanju mogao bi ti donijeti željene rezultate u području stražnjice, prenosi womenshealthmag.com.

8 trikova za brže sagorijevanje kalorija

Pokret koji bi smo mogli prevesti kao žablje pumpanje popularizirao je trener Bret Contreras, koji je u svijetu vježbanja poznat upravo po taktikama za oblikovanje čvrste stražnjice. Na svom Instagram profilu, Contreras je podijelio video u kojem demonstrira kako izvesti ovu vježbu.

Za početak, bez dodatnih opterećenja

Za početak, podiži samo svoju tjelesnu težinu, savjetuje Contreras. Odradi 3 serije sa što više ponavljanja, prema svojim mogućnostima. Odmaraj jednu do dvije minute između serija.

Trbušnjaci plus čučnjevi za super trbuh

Kada dođeš na stupanj u kojem možeš odraditi 3 serije po 50 ponavljanja, vrijeme je da dodaš opterećenje - stavljanjem bučice u krilo. Radi 3 serije po 20 ponavljanja s bučicom.

Tridesetodnevni izazov

Contreras je otišao i korak dalje na putu prema savršenoj stražnjici, pa je razvio tridesetodnevni izazov tj seriju vježbi koje trebaš odrađivati kroz 30 dana da bi vidjela impresivne rezultate na svom gluteusu.

Isplaniraj oštro buđenje i počni vježbati ujutro

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.