Fitness 29. travnja 2022.

Strastvena i svoja - probudi unutarnju vatru pokretom i plesom

Foto: shutterstock Petotjednim programom Strastvena i svoja probudit ćeš svoju kreativnost, moć, mekoću, seksualnost i slobodu
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Petotjedno putovanje ka autentičnoj sebi, na kojem će žene kroz ples i pokret na podu, šipci, hammocku i stolici buditi svoju kreativnost, moć, mekoću, seksualnost i slobodu. Ivka Armanda Todorović i Iva Bikanec vodit će ovaj program osmišljen za svaku ženu, petkom od 06.05.-10.06.2022.,u studiju Angels Body & Emotions u Zagrebu.

Želiš promjenu u svom životu, a ne znaš odakle krenuti? Potajno priželjkuješ osjetiti drugačiju sebe, ali nemaš vremena ili hrabrosti?

Uhvatiš li se ponekad kako razmišljaš o onim trenucima kada si istinski osjetila vatru koja bukti u tebi, kada se sočnost života prelijevala tvojim postojanjem, kada si svjesno kročila životom, tijela slobodnog i ispunjenog energijom koja protočno teče?

Postoji nešto što će te povesti na put strasti i autentičnosti. Da (ponovno) budeš Strastvena i svoja. Da probudiš svoju kreativnost, moć, mekoću, seksualnost i slobodu.

Petotjedni program Strastvena i svoja 

Prvi tjedan : KREATIVNOST

Pronađi inspiraciju i pretoči kreativnost u plesne pokrete na podu

Drugi tjedan : MOĆ

Prepoznaj moć u sebi i pronađi hrabrost da je osjetiš na šipci

Treći tjedan : MEKOĆA

Prisjeti se mekoće tijela i duše i prenesi je na čitav život kroz ples na hammocku

Četvrti tjedan : SEKSUALNOST

Dozvoli vatri tvojih dubina da izrazi seksualnost kroz ples na stolici

Peti tjedan: SLOBODA

Pretoči sve naučeno u pokret koji slavi slobodu tijela, buđenje duše i tvoju unutarnju vatru

Nije potrebno nikakvo prethodno znanje u plesu bilo kakve vrste, plesu na podu, šipci, hammocku ili stolici. Ne moraš biti fit, idealnih proporcija, fleksibilna ni određenih godina. Punoljetnost i želja jedini su uvjeti.

Termini: petkom 18:30-21h

Datumi :

  • 06.05. Kreativnost u floordanceu   
  • 13.05. Moć na šipci i oko nje
  • 20.05. Mekoća i fluidnost na ljuljački
  • 03.06. Seksualnost i senzualnost u chairdanceu
  • 10.06. Sloboda u plesnoj igraonici sa svim rekvizitima
  • extra termin za nadoknade ako jedan propustiš

Smjernice za implementaciju u život i zanimljivi dodatni motivirajući aspekti

Lokacija: Angels body & Emotions, Medarska 69 (Oranice)

Cijena programa: 1300,00kn

Dovedi frendicu i cijena za svaku je 800,00kn

 | Author: Promo Foto: Promo Strastvena i svoja petotjedni je program koji će voditi Ivka Armanda Todorović i Iva Bikanec

Kreativnost

Kreativnost u tijelu stanuje u tvojoj zdjelici. Ona je izvor rađanja, bez obzira je li u pitanju dijete ili ideja kao projekt. Kad plešeš na podu, tvoje tijelo iz zdjelice traži puteve da se kreće i ti putevi ti omogućuju da se odvedeš izvan poznatog. Um voli poznato, predvidivo i dosadno. Tijelo obožava nove prostore za istraživanje. Osjetit ćeš to s nama i naučiti kako prenijeti kreativnost u druge dijelove svog života.

Moć

Moć koju budiš pokretom nije narcisoidna, sebična niti manipulirajuća, već topla, snažna i služi na dobro tebi i drugima. Plešući oko i na šipci, osvijestit ćeš svoje tjelesno samopouzdanje, osjećaj unutarnje snage koji će ti služiti čak i onda kad si najslabija. Jednostavni elementi i ples za koje nije potrebna snaga, već samo pomak u doživljaju tijela, i moć će te obuzeti.

Mekoća

Život u svijetu kakav jest otvrdnuo nas je i prebacio u linearnu, mušku i oštru energiju. Blagost lica zamijenila je strogost i stisnute usnice, a protočnost životne energije nestala je u to do listama, planovima i nemogućim ciljevima koje si žena danas postavlja. Odmori se u mekanoj ljuljački i kroz nježan pokret osjeti da si i ti meka i fluidna. Kao voda, najsnažnija kad tečeš i prelijevaš se.

Seksualnost

Seksualnost nije samo odnos s partnerom, zavođenje ili seksepil koji se manifestira na van. Seksualnost je duboki kontakt tebe i tvog bića, tvoje unutarnje vatre i želje za životom. Seksipil je samo vanjska manifestacija, a plamen tvoje ženske sočnosti je ono što će ti vratiti užitak, zadovoljstvo i ljubav prema vlastitom tijelu. Fenomenalan prvi korak je ples na stolici jer su pokreti jednostavni, a tako moćni i senzualni.

Sloboda

To je onaj osjećaj kad izgovaraš svoju istinu, bez obzira na posljedice. Sjećaš li ga se? Ovdje ćeš ga probuditi u tijelu. Osjetiti njegovu slobodu i dozvoliti mu da se izrazi, vođeno glasom iznutra. Onim autentičnim krikom koji žudi da klizne kroz tvoje pore i kaže: “Ovo sam ja! Takva kakva jesam i više ne krijem svoju istinu! “ U posljednjem tjednu povezat ćemo sve proživljeno na ovom putovanju i dozvoliti autentičnosti da zauzme svoje mjesto u svakodnevici.

Za informacije i dodatna pitanja može se javiti voditeljicama programa Ivki Armandi Todorović (ivka@angels.com.hr) i Ivi Bikanec (iva@angels.com.hr). 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.