Fitness 03. veljače 2017.

Sedam glumica nominiranih za Oscara govore kako se hrane i vježbaju

Natalie-Portman
Foto: Pixsell/WEEN
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Lista nominiranih glumica za ovogodišnju filmsku nagradu Oscar je vrlo šarolika na njoj je kraljica velikog platna Meryl Streep, ali i novopridošla Naomie Harris. Predstavljamo ti još pet nominiranih glumica, koje osim glume imaju još nešto zajedničko, a to je navika redovitog vježbanja. Otkrivamo kakav je njihov odnos prema vježbanju.

Natalie Portman - hrani se zdravo

Glumica koja je utjelovila ikonu stila Jackie Kennedy, nikad ne zapostavlja svoju liniju. Portman je vegetarijanka, plesala je klasični balet i tvrdi da jako pazi da ostane zdrava. Za magazin Vogue je izjavila da jede kad je gladna i da joj jelo pri tom mora biti ukusno. Svakodnevno konzumira humus, a također je rekla i da često kuha. Portman očekuje svoje drugo dijete i često odlazi u duge šetnje u okolici Los Angelesa.

Pročitaj više o prehrani Natalie Portman

Nicole Kidman - bitna joj je ravnoteža

Nicole630 | Author: Foto: AAPimages/ALIVEpress/DPA/BigPictures/PIXSELL Foto: Foto: AAPimages/ALIVEpress/DPA/BigPictures/PIXSELL
Uvijek atraktivna Kidman za Women's Health je izjavila da ima uravnotežen pristup zdravom životu: "Vježbam kako bih bila u balansu. Radim jogu, trčim i meditiram i zdravo se hranim.Zaista se dobro brinem o sebi. Mogla bih reći da 80 posto živim zdravo s tim da to ponekad padne i na 70 posto, ali to nadoknađujem zdravim prirodnim pripravcima. Uzimam ih dosta i imam puno energije."

Michelle Williams - pasionirana jogina

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Sa svojom kratkom kosom i ljupkim osmjehom Williams i dalje zrači s velikog ekrana. Za Mind Body Green rekla je da joga dio njene rutine: "Joga me opušta i uz nju se rješavam stresa i čine boljom osobom i majkom".Također je naglasila da je toliko jako u jogi da je postala suutemeteljica  projekta "Joga za samohrane majke" (Yoga for Single Mom's Project)."

Emma Stone - vježba, ali ne uživa

Emma_1 | Author: Emma Stone (Foto: Camilla Morandi/Milestone Media/PIXSELL) Foto: Emma Stone (Foto: Camilla Morandi/Milestone Media/PIXSELL)

Zvijezda filma La La Land za S Magazine je rekla da ne bi bila čovjek kad bi tvrdila da uživa u svim vježbama koje mora raditi kako bi dobila željeni izgled za određene uloge: "Istinski uživam u plivanju, ali kad u teretani moram dizati teške utege, osjećam kako u meni raste bijes jer ne volim taj oblik tjelovježbe."

Otkrij tri moćne vježbe Emme Stone

Meryl Streep - mršavjela je uz Jane Fondu

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Višestruka oskarovka Streep javno se zahvalila kraljici aerobika Jane Fondi, a što je prenio časopis Glamour: "Zahvaljujući tebi i tvojim vježbama uspjela sam smršavjeti nakon svakog porođaja. Prvo sam imala video kazetu, zatim CD, pa onu 'stvar' od Applea, ali nisam mogla shvatiti kako se upotrebljava, tako da se sada vraćam na vinyl."

Naomie Harris - imaj svoj fitness miks

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Prije nego što je dobila nominaciju za Oskara u filmu "Moonlight", Naomi Harris je bila Bondova djevojka, tako da je vrlo fit. U 2015. za Women's Health je opisala "fitness koktel" koji prakticira: "Radim miks joge, pilatesa na reformer spravama i tai chi."

Viola Davis - ustaje u tri ujutro da bi vježbala

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Glumica koja je gotovo jednako prepoznatljiva po svojim sjajno oblikovanim rukama i glumi za portal Self je rekla: "Istina je da puno vremena posvećujem oblikovanju bicepsa, ali istina je kad kažu da je 80 posto tajne za gubitak kilograma u prehrani, a 20 posto u vježbanju. Uglavnom pokrivam ovih 20 posto. Primjerice, ako moram biti na setu u pet ujutro, dižem se u tri i vježbam. Trčim i dižem utege i tijelo mi ima dobar tonus, ali kao i većini žena bilo bi mi drago da imam deset kilograma manje. Ali i ovako sam sretna, sve dok sam zdrava."

Pročitaj koja je najbolja dijeta za trbuh

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.