Fitness 01. travnja 2020.

Posljedice izolacije: Danijela Dvornik sanjala da se udebljala

Foto: instagram/Jill Biden
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Danijela Dvornik koja već godinama predano vježba u teretani, hoda po Sljemenu i pazi što jede, sada je kao i svi morala obustaviti svoje aktivnosti. Na svom Instagram profilu objavila je dok se u izolaciji brine o svojim unukama, mašta o tome da se našminka sredi i izađe u grad, a napisala je i da je sanjala da se udebljala.

"Sad ću s vama podijeliti najiskrenije jutarnje razmišljanje dok zabavljam Balie a Lumi mi leži na koljenima. Nešto žensko u meni ima neodoljivu želju da kupim neki novi komad odjeće, da se fino uredim, napravim frizuru, stavim makeup i tako sređena stojim po doma (nisam vjerovala da ću ovo ikada reći).

Možda te zanima... Danijela Dvornik, kaže da je važnije gubiti centimetre nego kilograme Fitness

Dođe mi i da kupim novu trenirku jer ove koje momentalno nosim, gade mi se (svaki dan isto). Nemam volje ni kremu staviti na lice koje je dehidrirano od grijanja i stajanja u zatvorenom prostoru. Fali mi fizička aktivnost iako je sa dvoje djece imam pregršt, ali to je drugačije. Život u izolaciji s mojom ekipom promijenio je moj životni ritam, aktivnost, prehranu. Ma sve. BTW, noćas sam sanjala da sam se udebljala. To je posljedica ove izolacije", napisala je Danijela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sad ću s vama podijeliti na iskrenije jutarnje razmišljanje dok zabavljam Balie a Lumi mi leži na koljenima 🤔. Nešto žensko u meni ima neodoljivu želju da kupim neki novi komad odjeće, da se fino uredim, napravim frizuru, stavim makeup i tako sređena stojim po doma (nisam vjerovala da ću ovo ikada reći 😂). Dođe mi I da kupim novu trenirku jer ove koje momentalno nosim, gade mi se (svaki dan isto). Nemam volje ni kremu staviti na lice koje je dehidrirano od grijanja i stajanja u zatvorenom prostoru. Fali mi fizička aktivnost iako je sa 2 djece imam pregršt ali to je drugačije. Život u izolaciji sa mojom ekipom promijenio je moj životni ritam, aktivnost, prehranu... Ma sve. BTW, noćas sam sanjala da sam se udebljala 😰😀. To je posljedica ove izolacije. #koronalifestyle #iwantnormallifeback #mojarazmišljanja #mrzimkoronu #odsadasamocrnobijelefotografije

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.