Fitness 13. lipnja 2022.

Pogledaj kako su Victora i David Beckham odmjerili snage u izazovu za parove

Foto: shutterstock David i Victoria Beckham vole trenirati zajedno pa su se okušali u jednom izazovu za parove
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Victoria Beckham već duže vrijeme trenira kardio, ali sve više se fokusira i na treninge snage koje često radi u društvu supruga Davida.

Victoria Beckham (48) ovih dana je u svoju rutinu uvela i treninge snage, a odlučila se okušati u izazovu za parove sa suprugom Davidom (47). U videu koji je David objavio na svom Instagramu vidi se kako su on i Victoria u plank položaju te su okrenuti jedan prema drugome. Izazov je bio dotaknuti što brže svjetleće tipke, a netko od njih dvoje uspio je dotaknuti 47 tipki. Izazov je nagledao njihov trener Bobby Rich koji nije htio otkriti tko je pobijedio. Za ovaj izazov potrebna je dobra snaga trbušnjaka pa je ovaj rezultat zaista impresivan. 

Victoria dugi niz godina intenzivno vježba

Victoria već godinama ima intenzivnu rutinu vježbanja. Za nizozemski Vogue je 2017. rekla da da svako jutro otrči oko 5 kilometara, a voli voziti i sobni bicikl te odradit i plesni trening sa sa slavnom trenericom Tracy Anderson. Osim kardio treninga, sve više u svoju rutinu uključuje i treninge snage pa je nedavno za modni časopis Grazia otkrila kako diše utege pet ili šest dana u tjednu u društvu Davida i njihovog osobnog trenera. Priznaje kako se prije uvijek bojala trenirati utezima, ali ih sada jako voli jer želi oblikovati svoje tijelo, pogotovo stražnjicu. Shvatila je da mršavost više nije u modu te su je inspirirale žene koje vole i prihvaćaju svoje obline.

Možda te zanima... Victoria Beckham smatra da je mršavost staromodna, počela raditi na oblinama Fitness

Osim vježbanja, Victoria voli paziti i na svoju prehranu. Za The Telegraph je otkrila da voli jesti avokado tri do četiri puta tjedno kako bi njena koža izgledala zdravo. Voli svoj dan započeti i zelenim smoothiejem u koji stavlja jabuku, kivi, limun, špinat, brokulu i chia sjemenke. Voli jesti zdravo, a prema britanskom Vogue ne konzumira sir i mlijeko. Za The Times je otkrila da jede zdravo jer od svog tijela očekuje puno i rijetko je bolesna. Može si priuštiti da dobre jede i bira uvijek najbolje namirnice, a već 25 godina svaki dan za ručak jede ribu sa žara i povrće kuhano na pari kako bi održala liniju.

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.