Fitness Vježbe za ravan trbuh 24. svibnja 2016.

Pet vježbi za trbuh, pa ti biraj!

Abs_1
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ravan trbuh san je svake žene. Kako bi ostvarila cilj trebaš zdravo jesti, raditi ciljane vježbe i biti disciplinirana. Pravo je vrijeme da počneš vježbati kako bi ti na plaži bilo što ugodnije. Donosimo ti pet vježbi koje možeš međusobno kombinirati ili odaberi onu koja ti najviše odgovara

  • Podizanje nogu - lezi na leđa s rukama opuštenim uz tijelo, dlanova okrenutih prema podlozi kao osloncu. Udahni i zadržavajući dah, podigni okomito obje noge. Uz izdisaj spusti noge.
  • Plank - lezi na trbuh. Postavi laktove ispod ramena i dlanove okreni jedan prema drugome tako da čine trokut. Udahni, pa dok zadržavaš dah, podigni tijelo od podloge tako da si oslonjena samo na podlakticu i nožne prste. Uz izdisaj se spusti u početni položaj.
  • Podizanje bokova u ležanju postrance  - dok ležiš sa strane tijelo je ispruženo, a gornja ruka položena je na bok. Uz udisaj, podigni cijelo tijelo. Uz izdisaj ih spusti.
  • Podizanje gornjeg dijela tijela i nogu - dok ležiš na leđima ruke su na natkoljenicama. Udahni i zadržavajući dah, istovremeno podigni gornji dio tijela i ispružene noge od podloge. Uz izdisaj, istovremeno spuštaj noge i gornji dio tijela.
  • Čamac - sjedni savijenih i spojenih nogu s rukama na potkoljenicama. Nagni se unatrag i malo podigni stopala od poda tako da ostaneš u uravnoteženom položaju samo na stražnjici, pa onda ispruži noge i ruke.

Kombinacija trbušnjaka i čučnjeva topi masne naslage.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.