Fitness 13. rujna 2012.

Trening pilatesa jača tvoje tijelo

Mirela-Anic_1
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Body & Mind Studio Pilates je prvi hrvatski studio licenciran modernom Pilates metodom. Od svog osnutka 2003.godine, temelji koncept rada na ideji: "Cjelovit pristup. Velika postignuća." Osnovan je kao studio za rekreaciju i rehabilitaciju Pilates metodom s ciljem pružanja standardiziranih oblika i načina tjelovježbe

Personalizacija ili individualni pristup treningu je osnovni uvjet prakticiranja Pilatesa. Pravilo propisano od strane svih renomiranih internacionalnih Pilates institucija govori kako privatni treninzi ili rad u malim grupama (6-7 osoba) jamče polaznicima veću koncentraciju i preciznost pri izvođenju vježbi, instruktoru bolju kontrolu nad njima, a time i punu učinkovitost Pilates treninga. 

Ovakvim je pristupom osigurano da polaznici izvode vježbe odabrane isključivo za njihovu tjelesnu konstituciju i kondiciju. Vođeni inicijalnim performansama i osobnim ciljevima polaznika, instruktori odabiru i modificiraju programe za svakog polaznika osobno, stavljajući kvalitetu rada svakog polaznika nad kvantitetom tj. njihovim brojem u grupi. Tako na siguran način polaznici individualiziranih treninga postižu bolje rezultate u kraćem vremenskom periodu nego li je to slučaj s onima u velikim trenažnim grupama. 

Dobitnici članarine su...

U nagradnoj igri koja je trajala od 13. rujna do 19. rujna u 11:00 sati, tri registrirane korisnice koje su točno odgovorile na nagradno pitanje osvojile su mjesečne članarine u Body & Mind Studiu Pilates. Dobitnice su Ana Vukasović-Lončar, Jelena Blagec i Karolina Mikić, a o preuzimanju svoje nagrade biti će obaviještene preko e-maila.

Više informacija potraži na: www.bm-pilates.com

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.