Fitness Vježbe za mršavljenje 28. ožujka 2017.

Ne trči da pobijediš vrijeme, trči da pobijediš samu sebe!

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

I novim i starim zaljubljenicima u trčanje dobro je s vremena na vrijeme podsjetiti se na pravila. Treći po redu ReebokXchallenge trening zamišljen je kao utrka koja nema službenog mjerenje vremena, a cilj je završiti u vremenu kojim ćeš pobijediti samu sebe.

Reebok nastavlja organizaciju sjajnih besplatnih treninga ReebokXchallenge Before & After treningom. Nakon odlične zabave i rekreacije uz CrossFit i jačanja samopouzdanja uz Krav Magu, slijedi mnogima omiljeni trening - trčanje.

 | Author: PR Foto: PR

Kako trčanje utječe na nas?

Ideja vodilja trećeg po redu ReebokXchallengea je uloviti emociju trkača nakon utrke i usporediti je s onom na početku iste.  | Author: PR Foto: PR

Iz tog razloga organizirano je fotografiranje prije i nakon utrke za sve sudionike, što će na jedinstven način omogućiti svakom pojedincu da osvijesti pozitivne učinke trčanja na tijelo i duh.

Očekuje te zabavna, vesela i #BeMoreHuman atmosfera, a dobar osjećaj nakon treninga je garantiran! Dođi i trči bez obzira na dob i razinu kondicije! Sigurni smo da će ovih 6 km ( i još malo) biti odličan trening za sve sudionike, što će pokazati i fotografije snimljene nakon ulaska u cilj.

Dođi na Maksimir 8. travnja

ReebokXchallenge - Before & After trening održat će se 8. travnja u parku Maksimir. Ovoga puta Reebok je pripremio utrku na 6 kilometara (i još malo) bez službenog mjerenja vremena, a najbrže trkače Reebok i partner projekta Intersport nagrađuju Print Smooth tenisicama, koje dolaze u muškoj i ženskoj varijanti. Sudjelovanje je besplatno za sve  | Author: PR Foto: PR

Dođi na glavni ulaz parka Maksimir 8. travnja u 10 sati, gdje nakon prijava slijedi "before" fotografiranje. Nakon toga bit će organizirano zagrijavanje pod vodstvom trenera Tomislava Juraka, koji je već odradio svoje "before & after" fotografiranje. Trči se od 11 sati.

Požuri i osiguraj svoje mjesto

Po završetku utrke, slijedi "after" fotografiranje, zahvaljujući kojem ćeš moći usporediti emociju prije i nakon utrke. Prijave su otvorene do 5. travnja u 23:59, stoga požuri i prijavi se putem stranice događaja.

Vidimo se na Maksimiru!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.