Fitness Dođite u formu uz Let's Get Fit! 30. lipnja 2023.

Monika je otkrila kako je na prirodan način izbacila toksine i izgubila kilograme

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Sudionica projekta "Let's Get Fit 2023", liječnica Monika Mačkić je uz treninge snage u teretani 3 puta tjedno i izbalansiranu prehranu prema savjetima naše nutricionistice u svoj jelovnik dodala i Herbafast kapsule i Fiber vrećicu koji joj pomažu regulirati prehranu i smanjiti apetit!

Monika, sudionica projekta "Let's Get Fit 2023.", ispričala nam je što joj to uz redovite treninge i izbalansiranu prehranu pomaže detoksicirati tijelo, izlučiti višak tekućine i izgubiti kilograme. Klikni i saznaj više o projektu "Let's Get Fit"!

Zdrave namirnice su sada moj prvi odabir


"Sad puno više vremena odvajam za odabir zdravih namirnica i kuhanje. Od novog jelovnika izdvojila bih omiljeni doručak: granole sa sezonskim voćem poput jagoda i grčkim jogurtom. Također, uvrstila sam u prehranu i sjemenke. Naprimjer, za doručak mi je najhranjivije kad napravim omlet na maslinovom ulju s bučinim sjemenkama. Batat je još jedna namirnica koju češće uvrštavam u svoj meni. Kroz savjete nutricionistice polako usvajam zdrave i balansirane navike za koje sam sigurna da će mi ostati i nakon ovog izazova'', objasnila je Monika.

Monika je uz pravilnu prehranu i redovite obroke, prije mjesec dana počela koristiti i Herbafast proizvode koji su na prirodnoj bazi, doprinose eliminaciji toksina i nakupljene vode iz organizma, a osiguravaju dugoročne rezultate.

 | Author: Davor Puklavec/PIXSELL Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Već sam u prvom tjednu korištenja osjetila gubitak tekućine!

"Herbafast preparati pomogli su mi kao dodatak prehrani u regulaciji moje prehrane. Već sam u prvom tjednu korištenja osjetila pozitivne promjene u gubitku tjelesne težine i izlučivanju viška tekućine. Herbafast Fiber koji se nalazi u mom paketu je bogat vlaknima i ima pozitivan učinak na reguliranje redovite probave, a osjećaj gladi je smanjen. Tijekom 30-dnevnog korištenja Herbafast proizvoda zadovoljna sam sa učinkom na regulaciju tjelesne težine i probave", ispričala nam je liječnica iz Labina.

Herbafast Health&Beauty paket koji je uzimala Monika kao podršku treningu i pravilnoj prehrani je namijenjen svima koji žele ojačati svoje zdravlje i imunitet, izbaciti toksine i višak tekućine iz tijela i tako doprinijeti vitkoj liniji.

 | Author: Davor Puklavec/PIXSELL Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Paket sadrži potpuni mjesečni tretman Herbafast proizvodima ( 1X Herbafast Detox kapsule, 2X Herbafast Lady kapsule, 2X Herbafast Fiber u kojem se nalaze biljna vlakna koja čine gelastu strukturu i zauzimaju prostor u želudcu, pa je potreba za hranom manja, a pored toga poput spužve upijaju masti i izbacuju ih iz organizma. Upravo ova kombinacija Herbafast proizvoda u paketu daje maksimalan rezultat.

Ova kombinacija odgovara svima koji se želi riješiti viška kilograma i upornog efekta "narančine kore". Ovaj paket je također i za sve one koji žele smanjiti prekomjeran unos kalorija, zategnuti se i ne odgađati svoj rezultat za sutra.

Potražite proizvode u ljekarnama ili na web shopu www.herbafast.hr.

Svi Herbafast proizvodi su na prirodnoj bazi i podrška svima koji žele postići dugoročne rezultate. Kako biste pokrenuli dobre navike i izbjegli dobro poznati jo-jo efekt, Herbafast skida kilograme postepeno. Prava kombinacija proizvoda na prirodnoj bazi, podrška je zdravom mršavljenju i stvaranju zdravih navika za svačiji životni stil, što dokazuju i sjajni rezultati od Monike.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.