Fitness 12. siječnja 2017.

Med moćan poput Pet Tibetanaca za imunitet i detoks!

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Biti "fit for life" na vrhu je prioriteta suvremenog čovjeka opterećenog stresovima svakodnevice. Brz životni ritam nameće traženje brzih rješenja. Njih zapravo nema, ali postoje načini koji pokreću uzajamno komplementarno djelovanje, pa je učinak veći od zbroja pojedinih dijelova koji sudjeluju u procesu.

Matematički rečeno: 1+1 veće je od 2. Jedna od takvih (sinergijskih ) metoda je popularan i jednostavan sustav tjelovježbi Pet Tibetanaca. Kaže se da je potrebno svega 20 minuta dnevno vježbati kako bismo se riješili nesanice, bezvoljnosti, depresije, alergija i bolova u leđima.

Ako te zanimaju vježbe Pet Tibetanaca, klikni ovdje.

Pet moćnih sjemenki baš poput pet Tibetanaca

Zašto baš pet Tibetanaca, ne znamo točno, ali zbog čega se baš pet različitih sjemenki našlo u medu, možemo i želimo pojasniti. Svaka od tih sjemenki odlikuje se nekom posebnošću, možemo joj odrediti izvrsnost, kako bi se to novim rječnikom zakona vrijednosti reklo. Imaju i mnogo zajedničkih svojstava - npr. visok sadržaj esencijalnih aminokiselina. Zajednička im je i ljubav prema medu. U medu su na sigurnom, zaštićene od neželjene oksidacije traju duže, ne gube blagotvorna svojstva, a najviše od svega to im zajedništvo podiže učinak kao da ih je barem 7 ili 10, a ne samo 5.

Kremasti okus meda

Kao što je cilj vježbi Pet Tibetanaca održati vitalnost čitavog organizma, tako i med sa sjemenkama crnog kima, grožđa, piskavice, jezgrom lješnjaka, cjelovitim zrnom zobi sa klicom i posijom ima sinergijski učinak na naše zdravlje. Ne tvrdimo da je to svemoćni svelijek, već nudimo novu mogućnost primjenjujući i povezujući poznato i istraženo. Volite li med, ako su vam draži slatki kremasti okusi (s hrskavim ugođajem grubo mljevenih sjemenki) od gorkih kapi, teških tableta ili kapsula, možda su ovi Tibetanci u medu za vas pravo rješenje.

 | Author: PR Foto: PR

Med Pet Tibetanaca - saznaj kako ga nabaviti!

Med konzervira sjemenke!

A vjerovali ili ne – govore nam neki nalazi iz Vučedola - bilo je tu ne samo meda, već i sjemenki u medu. Korijen mudrosti je u čovjekovom bliskom odnosu s prirodom, no naše doba priznaje jedino pečat znanosti. Sretna je okolnost da je u našoj priči o medu i sjemenkama znanost sustigla mudrost: dokazana su brojna ljekovita i vrijedna nutritivna svojstva sjemenki (osobito naših pet!), a isto tako je dokazano svojstvo meda da na određeni način konzervira te sjemenke.

Put na tržišni raj može se otvoriti, sugerira nam poduzetnički duh u sinergiji s izvornom domišljatošću i hladnom znanosti. Uvjereni smo stoga da će vas "pet Tibetanaca" u medu podržati u vašoj nakani da budete i ostanete fit for life.

Zdrave i prirodne proizvode za imunitet i fit liniju, potraži u Fit Zoni!

Blagotvorno djelovanje na imunitet

Da kažemo nešto o samim sjemenkama, sjemenke crnog kima naprimjer čiste organizam, reguliraju probavu i metabolizam masti, a već je mnogo ljudi upoznato sa njegovim blagotvornim djelovanjem na imunosni sustav.

Sjemenke grožđa jačaju stijenke krvnih žila i rad srca, snažan su antioksidans te su važne za skidanje kolesterola i triglicerida. Cjelovito zrno zobi sa klicom i posijom je važan izvor minerala, prije svega cinka koji je neophodan za zdravu kožu i psihičku stabilnost, a posija zobi osim što potiče probavu sadrži i značajne količine selena i betaglukana što ih čini izvrsnim imunomodulatorom. Jezgra lješnjaka je bogati izvor vitamina E, cinka, pomaže stvaranju kolagena i tijelo opskrbljuje važnom kiselinom L-arginin koja povećava izdržljivost.

Ako te zanimaju vježbe Pet Tibetanaca, klikni ovdje.

Sjeme piskavice je najbolji prirodni izvor željeza, što je osnova dobrog imuniteta i prirodni hormonalni modulator i anabolik. Sve te sjemenke vežu na sebe mnogo masti, suvišnu vodu i toksične tvari, a budući da su zbog velike količine biljnih vlakana neprobavljive, s njima iz organizma odlaze sve nepotrebe i suvišne tvari.

Kombinacija navedenih sjemenki u simbiozi sa medom u proizvodu Pet tibetanaca su odlični za detoksikaciju organizma, uspostavu normalne tjelesne težine i najbolji je prirodni energetski snack. Pet tibetanaca zajedno sa uljem konoplje ili podlanka (boljeg lana), te konopljinog proteina daje idealan obrok koji ubrzava metabolizam i smanjuje nakupljanje masti i toksičnih elemenata iz okoliša i hrane u organizmu.

Med Pet Tibetanaca - saznaj kako ga nabaviti!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.