Fitness 08. veljače 2022.

Lugomer će sudjelovati u Plesu sa Zvijezdama, osvrnula sa na dosadašnju karijeru

Foto: instagram Plus-size model Lucija Lugomer pokazati će svoje plesne vještine u ovogodišnjem Plesu sa zvijezdama
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ples sa zvijezdama ponovno se ovog proljeća vraća na male ekrane, a novu sezonu možeš pratiti na Novoj TV.

Plesni show Ples sa zvijezdama ovoga proljeća vraća se na male ekrane, a prikazivat će se na Novoj TV. .

Lucija Lugomer pridružila se Plesu sa zvijezdama

Osim prošlogodišnje pobjednice Dore Albine Grčić, Plesu sa zvijezdama pridružila se i plus size manekenka Lucija Lugomer. "S ponosom vam napokon mogu reći da ćemo se gledati preko malih ekrana! Dolazim u Ples sa zvijezdama!", napisala je Lucija na Instagramu. 

Lucija smatra da je ples predivna umjetnost kojom se svi mogu slobodno izraziti, ali smatra kako će joj Ples sa zvijezdama biti veliki izazov. "Najviše se pribojavam plesova koji iziskuju najviše fizičke spreme i znanja odnosno plesnog iskustva. Posebno bih istaknula paso doble. Stil plesa koji mi najbolje ide bih rekla da je linijski ples. Linijski ples spada u kategoriju društvenih plesova i samim time dobivam sigurnost i samopouzdanje jer nisam sama u toj 'vatri'", priznaje Lucija za Dnevnik.hr. 

Uspješna u modnom svijetu

Lucija iza sebe ima niz uspjeha, a jedan od najvećih je poziranje za naslovnicu poznatog Voguea. "Osim talijanskog Voguea, svakako moram uključiti onaj najdraži (jer je prvi) intervju za britanski Daily Mail na čak 15 stranica, zatim američki Allure te ABC News", rekla je Lucija za Dnevnik.hr. 

Lucija kaže da je vani konkurencija puno veća. "Za modeling u Hrvatskoj ima prostora, ali bih to pridodala činjenici da sam jedina koja je u sve to ušla toliko duboko i potpuno, stoga klijenti već znaju što dobivaju želeći bas Luciju Lugomer. Vani je nešto drugačija priča jer se gubiš u masi i potrebno je više truda, ali također primjećujem da je trud postao jako sklizak teren jer je dosegao jedan novi level. Eh sad, koliko je to zdravo i dobro, ostavit ću da publika sama procjeni", izjavila je Lucija za Dnevnik.hr.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.