Fitness 08. travnja 2016.

Dođi na humanitarnu biciklijadu!

Kuhari
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Povodom obilježavanja Svjetskog dana zdravlja 9. travnja u Gradu mladih održat će se event pod nazivom Dan zdravlja u Gradu mladih koji organizira BK Vid Ročić i Humanitarna udruga Renato – kuhari bez granica. Cilj ovog sportsko - edukativnog događaja je promovirati zdrav način života kroz biciklizam i pravilnu prehranu

U event su uključene i osnovne škole Grada Zagreba koje podržavaju ovu inicijativu. Na donacijsku biciklijadu u Grad mladih pozvani su svi, a ponajprije biciklisti, veliki i mali rekreativci, ovisnici o adrenalinu, ljubitelji ukusnih zalogaja i ljudi velikog srca.

Sport, hrana i humanost

Sudjelovanjem na biciklijadi pomoći će se Humanitarnoj udruzi Renato – kuhari bez granica u prikupljanju sredstava za djecu sa srčanim problemima. Sudionike eventa očekuje mnoštvo nagrada, velike doze adrenalina, ukusni zalogaji, osvježavajući napitci i dobra zabava.
Humanitarna udruga Renato – kuhari bez granica na čelu s akademikom kulinarstva Brankom Ognjenovićem promovira kuharsku struku i pravilnu prehranu kao važan čimbenik u očuvanju zdravlja i poboljšanju kvalitete života prvenstveno djece.

Iz Udruge se zahvaljuju dosadašnjim donatorima koji prate biciklijadu, a to su: PIK Vrbovec, Cro pek, Farmeraj d.o.o., OPG Marica Jug, Ekstralogos d.o.o.. Zahvaljuju i Miroslavu Čulku, voditelju Grada mladih na susretljivosti. Iz Humanitarne udruge Renato – kuhari bez granica poručuju: "Pozivamo vas na biciklijadu ovu subotu i nadamo se da ćete doći i svojim sudjelovanjem podržati našu kraticu: Spasimo li ijedno dijete puno smo učinili."

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.