Fitness Vježbe za mršavljenje 22. lipnja 2019.

Kako Meghan Markle vježba nakon poroda?

Foto: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Vojvotkinja od Sussexa odlučila se vratiti vježbanju samo pet tjedana nakon što je rodila malenog Archieja.

Prevention prenosi da se Meghan Markle odlučila vratiti vježbanju, ali nije u žurbi da se vrati u formu. Katie Nicholl, stručnjakinja za kraljevsku obitelj, prenosi da vojvotkinja voli biti u formi, ali sada je uzela vremena da se posveti svojoj najvažnijoj osobi, sinu Archieju. "Polako se vraća vježbanju", rekla je Nicholl za ET, dodajući: "I čujem da je joga vezana uz njezin fitness režim nakon poroda, ništa previše naporno." 

Meghan već godinama prakticira jogu, a priznala je da joj je joga nedostajala dok je bila trudna. Prema nekim izvorima, ona i princ Harry planiraju dodati studio za jogu u svom domu u Windsoru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😍❤️ @meghanmarkle_official

A post shared by Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) on

Vježbanje u skladu s medicinskim preporukama 

Meghanina mama Doria, koja je instruktorica joge, navodno je prenijela znanje svojoj kćerki o postporođajnoj jogi i jogi za djecu te joj osmislila većinu režima vježbanja. "To je sve što Meghan radi", rekla je Nicholl, dodajući: "I puna šeta oko Windsorovog velikog parka, vježba, ali bez napornih treninga, bez utega. Očito se ne žuri vrati u formu. Ovaj puta uživa i nježna je prema sebi."

Možda te zanima... Meghan Markle: Jelovnik i fitness rutina vojvotkinje od Sussexa Dijeta

Vojvotkinja daje svojem tijelu predah, kao što bi i svaka majka trebala. "Kao što sam rekla, cijeli je pristup holistički i nježan", rekla je Nicholl, ističući: "Prigrlila je majčinstvo, a time je došla prilično blaga rutina."

Prema Američkom koledžu opstetričara i ginekologa, "tjelovježba se može nastaviti postupno nakon trudnoće čim bude medicinski sigurna, ovisno o načinu poroda, vaginalnom ili carskom rezu, te prisutnosti ili odsutnosti medicinskih ili kirurških komplikacija."  

Meghan Markle poslala snažnu poruku o ženskom tijelu

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.