Fitness 16. rujna 2015.

Ima višak kilograma, a stoji na glavi!

Jog-Uspr
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Valerie Sagun poznatija pod nadimkom Big gal yoga ima mnogo kilograma viška, ali svejedno na svom Instagram profilu dijeli svoje fotografije u različitim joga pozama. Valerie prakticira jogu već četiri godine i kaže kako joj je na početku bilo teško, ali sada je prihvatila svoje tijelo i uživa u širenju pozitivnog mišljenja o prakticiranju joge s tijelom koje nije savršenih proporcija  

Pozitivno mišljenje o tijelu

Valerie se prvi puta s jogom susrela prije četiri godine na fakultetu i kaže da joj je na početku bilo stvarno teško, ali je osjetila neki užitak nakon treninga i odlučila je dalje nastaviti s prakticiranjem joge. Kaže kako je prije uvijek govorila sebi kako će se baviti nekom aktivnošću kada izgubi kilograme jer je mislila da je 'prevelika' za vježbanje. Nakon što je počela prakticirati jogu, kaže kako je srušila sve mentalne blokade koje je imala i više ne misli da pretile osobe ne mogu isto što i oni normalne težine. 

Uz jogu je Valerie zavoljela svoje tijelo i iako kaže kako ga se nikad prije nije sramila ili ga mrzila, sada ga je u potpunosti prihvatila. Svoje fotografije počela je objavljivati na Instagramu kako bi ohrabrila i druge ljude s viškom kilograma da se počnu baviti s nekom aktivnošću koja ih veseli. Sada je presretna jer vidi da sve više ljudi objavljuje svoje fotografije prakticiranja joge iako imaju višak kilograma. Drago joj je da su je na Instagramu svi pozitivno prihvatili i kaže kako uživa biti ambasadorica širenja pozitivnog mišljenja o tijelu i želi još više promicati prakticiranje joge s ljudima s viškom kilograma. Valerie je upisala školu za joga učiteljicu i nada se postati joga majstorica.

Sve fotografije preuzete su s Instagrama Valerie Sagun.

Još fotografija Valerie potraži na Instagramu.

Doznaj više o jogi za svaku životnu dob.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.