Fitness 07. srpnja 2016.

"Instruktorica fitnessa" koju jednostavno moraš obožavati

Foto: FS2/WENN/PIXSELL
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Amy Schumer putem društvenih mreža i televizije širi pozitivnost, ljubav prema vlastitom tijelu i samopouzdanje - i zato je volimo! Ona također naglašava kako su za ljepotu važni osjećaj zadovoljstva i da bi se svatko trebao osjećati ugodno u svom tijelu bez obzira koju veličinu odjeće nosi.

Amy je slavna komičarka, a snima i vlastiti skeč-serijal "Inside Amy Schumer". Mogli smo je pratiti u nekoliko humorističnih serija, a nedavno je u kinima bio prikazivan i film "Kaos u glavi" (Trainwreck) s Amy u glavnoj ulozi. Njen trener Harley Pasternak, koji joj je pomogao u pripremama za ulogu u navedenom filmu, kaže da je vrlo ponosan na nju jer je stalno u pokretu, a osim što je bila instruktorica fitnessa na fakultetu, u odličnoj je formi i danas.
 
"Ona je nevjerojatna. Ljudi ne shvaćaju u koliko je odličnoj formi!" rekao je Harley.  Napominje kako Amy kratki trening odrađuje u teretani, ali pazi na prehranu i aktivna je kroz cijeli dan. 
 
"Ona je uvijek u pokretu. Amy gotovo ni ne koristi svoj automobil jer hoda posvuda!  Radi od ranog jutra te prijeđe i po 15 kilometara u prvom dijelu dana. Ona je izuzetna žena." , dodao je njen trener. 
 
Iako više nije fitness instruktorica, u sklopu svog showa na kanalu Comedy Central snimila je skeč u kojem glumi opaku trenericu. Možda te neće potaknuti na vježbanje, ali vjerujemo da će te nasmijati.
 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.