Fitness 30. ožujka 2022.

Influencerica otkrila kako pozira da bi izgledala savršeno i poručila: "Ne vjerujte internetu"

Foto: Instagram Influencerica Georgie Clarke poziva svoje pratitelje da se prestanu uspoređivati s influencerima jer ono što vide na internetu nije realnost
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Influencerica Georgie Clarke serijom fotografija otkrila je stvarnost iza njezinih "savršenih" slika na društvenim mrežama.

Britanska influencerica Georgie Clarke koristi svoju platformu kako bi potaknula svoje pratitelje da se prestanu uspoređivati s uređenim slikama koje vide na internetu jer nije sve uvijek kako se čini. Bivša natjecateljica reality showa Survival of the Fittest, na svom Instagrama sa skoro 700 tisuća pratitelja, često objavljuje fotografije na kojima je pozira i na kojima je opuštena.

Otkrila je tajnu "savršene" fotografije

Na svom Instagram profilu otkrila je tehnike koje koristi kako bi njezino tijelo izgledalo fit, a to najčešće uključuje namještanje kamere pod određenim kutom ili poziranje. "To je strateško poziranje, prilagođen kut i osvjetljenje, napeto tijelo koje onda izgleda bolje i ima više definicije. Ali to nije slika stvarnog života zato se prestanite uspoređivati!", objasnila je ispod jedne fotografije.

Clarke također naglašava da gotovo svi na internetu predstavljaju idealiziranu sliku svog života i da pratitelji ne mogu vidjeti što se zapravo događa u stvarnosti. Umjesto toga, ona poziva svoje pratitelje da slave svoja tijela bez da se zaljube u savršenstvo ili medijski ideal ljepote. "Molim vas, ne vjerujte svemu što vidite na internetu jer je to mjesto gdje ljudi objavljuju svoje najbolje trenutke, a ne svoju stvarnost", dodala je influencerica. 

Stvaranje savršenih slika nije lako

Svojim inspirativnim objavama Clarke također obavještava svoje pratitelje o količini iscrpljujućeg rada koji je uložen u stvaranje te savršene slike. Ona objašnjava da su profesionalni influenceri i modeli doslovno savladali kako transformirati svoja tijela pomoću laskavih poza i da proučavaju i najsitnije detalje na svojim tijelima.  "Ako bilo koji od elemenata za savršenu sliku nedostaje, ona se vrlo lako može popraviti i namjestiti da izgleda savršeno", napominje Clarke.

Potiče pozitivan stav o tijelu 

Clarke svojim objavama želi svoje pratitelje potaknuti na prihvaćanje i uključivanje svih oblika tijela, ali nema ništa protiv onih koji žele podijeliti svoje najljepše fotografije, već to potiče.

"Na jednoj slici poziram, a na drugoj sam opuštena. Obje slike su prekrasne i treba ih podijeliti na ovoj platformi", napisala je u jednoj objavi. Dijeleći obje fotografije, svojim pratiteljima daje dozu realnosti kao  podsjetnik da na društvenim mrežama nije sve tako savršeno kao što se na prvi pogled čini. 

Njezini pratitelji često komentiraju njene slike zbog kojih se, kako kažu, osjećaju da imaju normalna i lijepa tijela. Neki su dodali kako su upravo zbog njenih objava naučili prihvatiti svoje tijelo.

Možda te zanima... Od sada je Body Positivity out, a in je neutralan stav o tijelu Zdravlje

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.