Fitness 10. svibnja 2010.

Dobitna kombinacija za trajne rezultate

Rautek3
1/3
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Nakon saznanja koliko je osoba nezadovoljno dijetama i slabim rezultatima nakon vježbanja, Fitness kuća Collum sinergijom svojih usluga pronašla je način kako zadržati tvoje zdravlje, pratiti životni ritam, dati ti snage za obiteljske zadaće i učiniti te zadovoljnom svojim izgledom

Bombardirana različitim dijetama i savjetima za vježbanje odlučila si se napokon za jedan program, ali nakon mjeseci odricanja, pažljivog unošenja kalorija i treniranja nisi postigla željeni rezultat? Pitaš se gdje si pogriješila? Trebaš shvatiti da nije tvoja krivnja što nisi dobila liniju kakvu želiš. S pravom zaslužuješ da tvoje vrijeme i energija uložena u treniranje napokon urodi rezultatom kakav želiš - toniranim tijelom koje trajno ostaje u željenoj formi.

Tvoja vaga ti ne govori cijelu istinu

Gubljenje težine i zatezanje tijela nije samo igranje kilogramima. Gubiti kilograme možeš, a da pritom nisi zadovoljna svojim izgledom, osjećaš se mekano, viseće, preveliko te kao da ti sve stoji na krivom mjestu. Postizanje vitke linije nije samo stvar gubljenja kilograma. Ako samo gubiš kilograme to je kao da prelaziš u dimenziju manjeg tijela od postojećeg.

Nakon dijete i dalje ostaju sve one stvari koje želiš promijeniti. Ipak jedini brojevi koji su vidljivi su centimetri, a ne kilogrami. Jedina istina je u mjernoj traci. Napokon, ako želiš promijeniti konfekcijski broj, mjerna jedinica je centimetar, a ne kilogram, zar ne?

U Collumu u početku nećeš nužno izgubiti kilograme, ali ćeš trajno zamijeniti masne naslage toniranim i istaknutim mišićima po principu ubrzavanja metabolizma. Jedini potrošači masti u organizmu su mišići i njih treba izazvati na rad. Ako pak misliš da ćeš dizanjem utega u fitnessu izgledati ''nabildano'' kao žena s naslovnica raznih fitness časopisa, varaš se.

Jedan kilogram mišića je volumenski puno manji nego jedan kilogram masti. U prilog tome govori činjenica da jedan kilogram mišića troši kalorije na svoj rad dok je mast samo deponij kalorija. Gubitkom lokalizirane masti i zamjenom za mišiće svoj bazalni metabolizam ubrzavaš za 15 posto. Osim toga, ženski organizam ne proizvodi dovoljno testosterona koji uzrokuju velik rast mišićne mase.

Rezultati u Collumu

Rezultat treninga u Collumu jest redukcija potkožne tjelesne masti, prokrvljivanje lokalizirane masti, trening u simetričnim kontrakcijama mišića suprotnih aktivnosti, zategnuto i čvrsto tijelo.

Fitness treneri u Collumu temelje svoje iskustvo na radu s osobama iz javnog života, ženama poslije poroda i ljudima sa stresnim poslovnim ritmom. Sve njih veže vježbanje s minimalnim rizikom ozljede za kralježnicu, a rezultat traže u što kraćem vremenu i sa isprekidanim tempom dolazaka na treninge zbog ubrzanog životnog ritma.

Kombiniranje estetskih tretmana i treninga u Collumu ima za cilj smanjiti potkožno masnog tkivo i lokalizirane masti po pojedinim zonama tijela svakog klijenta zasebno.

Na primjer, kod ženske populacije jedan od izazova uvijek je formiranje i modeliranje mišića stražnjice. Riječ modeliranje je upotrijebljena jer se oko stražnjice nalaze četiri mjesta gdje nastaje lokalizirana mast.

S vanjske strane na gornjem i donjem dijelu, preko mišića, ispod mišića sredinom te ispod mišića unutar. Svaki dio može se tretirati zasebno ovisno o potrebi.

Collumova formula za mladenački i zdrav izgled jest zdrava i raznovrsna prehrana, Collum programi treniranja i estetski tretmani na LPG Cellu M6 uređaju.

Kombinacijom ovih triju elemenata u Fitness kući Collum osobe postižu trajne i kvalitetne rezultate, smanjuju stres i rješavaju se bolova u leđima.

Više info na: www.collum.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.