Fitness 20. ožujka 2017.

Dan u raju s Angelsicama - posjeti besplatne radionice i treninge!

Foto: Dan u raju
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Rasplešite se, trenirajte i provedite aktivan i zabavan dan uz bogati program. U Angels Body and Emotions studiu u Zagrebu, Radnička 1a, u nedjelju 26. ožujka, održat će se tradicionalno događanje Dan u raju s Angelsicama. U sklopu dana u raju sve žene koje posjete studio imat će priliku besplatno isprobati neke od programa, kao i sudjelovati u radionicama i uživati u zdravim grickalicama i slasticama te svježim sokovima.

Angels Body and Emotions Classic trening, održat će se tri puta u danu zbog velikog interesa, a to je program koji privlači velik broj žena jer omogućuje oblikovanje tijela uz dobru zabavu i holistički pristup vježbanju. Classic program temeljen je na konceptu koji povezuje tijelo i emocije a uključuje zagrijavanje na stručnjaci kroz plesni workout, šipku i formu meditativnog plesa.

Aromaterapija za ljubav, EFT za oslobađanje emocija

Osim ovog programa, imate priliku sudjelovati besplatno na radionici aromaterapije za ljubav Anamarije Pažin Morović te radionici tehnike  EFT (Emotional freedom tehnique) Danijele Medaković te na plesnim i fitness radionicama Body by Angels, Flowless, Bootylicious, Pop Pilates, Sexy Flexy i Pole Love. Opis svih radionica nalazi se ovdje.

 | Author: Ivka Armanda Todorović, autorica programa Angels Body and Emotions Foto: Ivka Armanda Todorović, autorica programa Angels Body and Emotions

Classic, kao i ostali programi Angels studia u Zagrebu  bazira se na jedinstvenoj licenci Body and Emotions, te ženama pruža raznovrsne programe holističkog fitnessa koji djeluje na žensko biće iznutra i izvana. Naime, svi programi bazirani su na spoju emocija i tijela, izrazito su plesni i ženi omogućuju da plesnim, kružnim pokretima uz korištenje rekvizita poput stolice, fotelje i šipke, oblikuju tijelo i uz to se dobro zabave. Koncept tijela i emocija utkan je u sve Angels programe, pa se tako svi treninzi odvijaju u ugodnoj atmosferi uz prigušenu svjetlost, bez ogledala i muziku koja opušta, usmjerava i razbuđuje. Djelujući na svoje fizičko tijelo, žena djeluje i na svoju psihu, otpuštajući sve ono što joj ne treba, a osnažujući sve ono što joj je potrebno da bude sretnija, samopouzdanija i slobodnija.

 | Author: Dan u raju Foto: Dan u raju

Angels je više od fitnessa, mjesto gdje žena može biti ono što je i raditi na sebi

Takav pristup vježbanju kreira ugodnu i poticajnu atmosferu zbog kojeg svaka žena svoje tjedne treninge ljubomorno čuva za sebe bez iznimke – godinama. Što kažu one o tome pogledajte ovdje.

Ivka Armanda Todorović, sukreatorica ovog koncepta, s osmijehom ističe: Osim treninga, prema konceptu koji se već provodi u Angels Studijima, cilj nam je ženama ponuditi mjesto i prilike za druženja kroz ladies only partye, vikend  radionice, izlete u prirodu, ali i popuste u dogovoru s drugim poduzetnicama i obrtnicama čije ćemo usluge promovirati. Angels je zapravo više od fitnessa, on je mjesto gdje žena može biti to što jest, družiti se i raditi na svom osobnom razvoju. Upravo je to naš zadatak i misija“ .

Zbog velikog interesa za ove besplatne programe, obavezne su prijave na mail: maja.z@angels.com.hr, ili na broj telefona 095 9232 470.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.