Fitness 15. lipnja 2016.

Vježbe za ravan trbuh koje 'pale'

Ona_I_On_1
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Podizanje nogu - dok ležiš na leđima, drži ruke opuštene uz tijelo, dlanovima okrenutim prema podlozi kao osloncu. Udahni i zadržavajući dah, podigni okomito obje noge. Uz izdisaj spusti noge. Podizanje bokova u ležanju postrance -  dok ležiš postrance tijelo je ispruženo, a gornja ruka položena je na bok. Uz udisaj, podigni donji dio tijela, a uz izdisaj spusti

  • Plank - lezi na trbuh postavimo laktove ispod ramena i dlanove okrenute jedan prema drugome tako da čine trokut. Udahni, pa dok zadržavaš dah, podigni tijelo od podloge tako da si oslonjena samo na podlaktice i nožne prste. Uz izdisaj se spusti u početni položaj.
  • Podizanje gornjeg dijela tijela i nogu - dok ležiš na leđima, ruke su na natkoljenicama. Udahni i zadržavajući dah, istovremeno podigni gornji dio tijela i ispružene noge od podloge. Uz izdisaj, istovremeno spuštaj noge i gornji dio tijela.
  • Čamac - dok sjediš savijenih i spojenih nogu s rukama na potkoljenicama, nagni se unatrag i malo podigni stopala od poda tako da ostaneš u uravnoteženom položaju samo na stražnjici, pa onda ispruži noge i ruke.

Uz ciljane vježbe do brazilske stražnjice.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.