Eko 07. srpnja 2021.

Uginula Malena, Klepetan ostao sam ...

Foto: Ivica Galović/PIXSELL 14.04.2021., Brodski Varos - Uz nekoliko dana zakasnjenja, tridesetpetogodisnji Klepetan stigao je i ove godine po devetnaesti put svojoj rodi Malenoj u Brodski Varos, koja zbog slomljenog krila ne leti na jug. O njoj preko zime brine Stjepan Vokic, umirovljeni domar mjesne osnovne skole
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Najpoznatija roda u Hrvatskoj, Malena koja je svila svoje gnijezdo na obiteljskoj kući Stjepana Vokića u Brodskoj Varoši i svojim ljubavnim životom punila novinske stupce i internetske portala, uginula je.

Index. hr dobio je izjavu Stjepana Vokića koju prenosimo: "Malena 11 dana nije ništa jela, pokušao sam je hraniti, bila je tu kod mene u kući. Klepetan je ostao tu, ali ne želi u gnijezdo. On i dalje misli da je ona negdje, jako mi je teško. Imala je slomljeno krilo već dugo i eto. Bio je i veterinar posljednjih nekoliko dana, a li rekao je odmah da nema pomoći", potvrdio je za Index Stjepan Vokić i dodao: "Ostajemo Klepo i ja, ako on dođe sljedeće godine, bit ću tu za njega".

Možda te zanima... Klepetan se vratio Malenoj, ljubavna priča poznatih roda se nastavlja Eko

 | Author: Jurica Galoic/PIXSELL Foto: Jurica Galoic/PIXSELL Stjepan Vokić koji se brinuo o Malenoj

Možda te zanima... Malena ima novog rodana ili je to ipak Klepetan? Eko
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.