Eko 29. ožujka 2018.

Klepetan se vratio Malenoj, ljubavna priča poznatih roda se nastavlja

Foto: Boris Gajdukov, 24sata
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U slavonskobrodskom prigradskom Brodskom Varošu nastavlja se, šesnaestu godinu za redom, ljubavna priča i idila dviju planetarno poznatih roda, Malene i Klepetana. Klepetan je u četvrtak nešto oko 10.30 sletio u gnijezdo na krovu dvorišne zgrade brodskovaroške škole, Malena ga je dočekala raširenih krila i veselim klepetanjem.

"Očekivao sam ga kroz koji dan, ali eto stigao je. Svi smo sretni, i Malena i ja, brojni prijatelji i znanci su me već zvali i pitali je li Klepetan stigao, vjerovao sam da će se to dogoditi ovih dana, pa me je ovo malo i iznenadilo, ali ugodno", kazao je za 24sata umirovljeni školski domar Stjepan Vokić, koji o Malenoj i Klepetanu i njihovim potomcima nesebično, od svoje skromne mirovine i uz pomoć dobrih ljudi, brine punih 16 godina.

Klepetan i malena imaju 54 "djece"

"Istina, Klepetan kasni nekih 3 ili 4 dana nego u godinama dok je bio mlađi. Put je dug, više od 13.000 kilometara, treba to preletjeti i izbjeći brojne zamke. Zadnjih godina kašnjenja su bila i po tjedan, dva, pa ga i nisam danas očekivao, ali je najvažnije da je sretno stigao, da je opet tu i da se ova prelijepa priča nastavlja.

Možda te zanima... Svi psi idu u raj, a mačke idu gdje god požele? Eko Možda te zanima... Najslađi trening na svijetu: Pilates sa psićima Fitness

Nitko sretniji od Malene i Klepetana, naravno i mene. Sreća i ljubav, nakon duge jeseni i zime, opet 'stanuje' u našem dvorištu", govori Stjepan sav sretan i pomalo zatečen iznenadnim Klepetanovim dolaskom. Do sada su Klepetan i Malena, uz Stjepanovu svesrdnu pomoć odgojili čak 54 ptića, što je pravi raritet i svjetskih razmjera kada je o rodama i njihovim potomcima riječ. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.