Eko 04. lipnja 2020.

Malena ima novog rodana ili je to ipak Klepetan?

Foto: Ivica Galović/PIXSELL
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Rodan je ove godine došao 5. travnja klepeći. On je došao jadan, vidim da je gladan, narezao sam mu mesa. Ne znam ni tko je ni što je, izjavio je Stipo Vokić...

U gnijezdu na krovu dvorišne zgrade škole u Brodskom Varošu opet je veselo, za tjedan i pol opet će biti malih ptića, plod ljubavi Malene i njezina rodana. 

Ni Stipo Vokić (74), koji se godinama brine o rodi Malenoj, nije siguran je li rodan s kojim se ona ugnijezdila njen stari, dobri Klepetan. Prema ponašanju, kaže da bi mogao biti on...

U ogromnoj sam dilemi, ne znam tko je

- Rodan je ove godine došao 5. travnja klepeći. Nisam htio ništa govoriti ni pričati već me bilo stid. On je došao jadan, vidim da je gladan, narezao sam mu mesa. U ogromnoj sam dilemi, ne znam tko je ni što je - izjavio je Vokić te dodao kako Malena ne može krilom dobro pokriti jaja zbog čega u smjenama pazi Klepetan koji je kod njega 2002. godine. 

- Malena ne može nikuda. Oni su mesojedi i ograničeni su. Mogu jesti gliste, male ribe, svinjski but. Malena je od prošle zime pojela kile i kile šunke - priča Vokić. Ove godine od malih neće biti ništa jer je za to već prošao rok. 

Možda te zanima... Klepetan se vratio Malenoj, ljubavna priča poznatih roda se nastavlja Eko

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.