Eko 29. siječnja 2018.

Jesi li spremna za astrološki rock n' roll - Super plavi krvavi Mjesec?

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kada se puni Mjesec nađe bliže Zemlji nego inače zove se supermjesec. Krvavi je kada postane crvenkast, a plavi kada se u jednom kalendarskom mjesecu po drugi put pojavi puni Mjesec. Sva tri fenomena pojavit će se odjednom 31. siječnja. Hrvatska će biti na samom rubu zone vidljivosti pa će se eventualno moći vidjeti u istočnom dijelu Slavonije.

Ova pojava se javlja svake dvije godine i osam mjeseci. Supermjesec se javlja kada je Mjesec najbliži Zemlji u svojoj orbiti. U toj točki, nazvanoj perigej, Mjesec izgleda 14 posto veći i 30 posto sjajniji. Te dvije pojave nisu toliko rijetke, ali u kombinaciji s istovremenim pomračenjem Mjeseca nije ih bilo 36 godina.

Kad god imamo rijedak nebeski događaj kao što je ovaj, osjećamo energiju snažno, a ona ima potencijal da uzrokuje velike promijene u našim životima. Pomrčine uvijek dolaze u ciklusima, a ova je povezana s pomrčinom iz veljače i kolovoza 2017. godine.

To znači da ti se sve lekcije ili teme kojima si se bavila tijekom tog vremena sada završavaju i moći ćeš donijeti zaključke i konačne odluke vezane za njih. Razmisli o onome što ti je zaokupljalo, tijekom potpune pomrčine Sunca koja se zbila 21. kolovoza 2017. O čemu god da se radilo sada će ta tema biti završena. Kada budeš analizirala što se odvijalo u tvom životu u tom periodu, obrati pozornost i na zbivanja na energetskoj i emocionalnoj razini, a ne samo na ona na pojavnom materijalnom nivou.

Protekla godina bila je za mnoge godina transformacije, a pogotovo od kolovoza. Siječanjski super krvavi plavi Mjesec osim što će donijeti zatvaranje otvorenih poglavlja, aktivirat će novu energiju koja će trajati do sljedeće pomrčine u srpnju i kolovozu 2018. godine.

Možda te zanima... Najbolji trening prema horoskopskom znaku Fitness Možda te zanima... Želiš li i ti probati premium horoskop napravljen samo za tebe? Psiha i seks

Pomrčine često dovode do preokreta u našim životima. Često su poticaj za promjene i osvijetle područja naših života na koja trebamo obratiti pažnju. Mjesec predstavlja naše emocije, a tijekom pomrčina, naš osjećaj sigurnosti i udobnosti često bude potresen na neki način, a mi dobivamo priliku da se uistinu osvrnemo i otkrijemo naše strahove, nade, snove i istinu.

Ova pomrčina pada u vatreni znak Lava što će nas dodatno potaknuti na dodatnu odgovornost za vlastite živote i nagnati  nas da preuzmemo ulogu kralja ili kraljice u našim osobnim džunglama. Većina akcija koje ćemo morati poduzeti uključivat će raščišćavanje s prošlošću i otpuštanje. Iako će vatrena energija lava poticati na djelovanje, javljat će se i potreba za čišćenjem stvari iznutra.

Možda te zanima... Feng shui horoskop otkriva na što trebaš paziti u siječnju Psiha i seks Modern Možda te zanima... Horoskop: putokaz života ili zabava? Psiha i seks

Stare rane iz prošlosti mogle bi ponovno oživjeti, a ako to iskustvo postane preintenzivno sjeti se da je to samo prilika da napraviš neke pozitivne promijene u svom životu. Ovaj super krvavi plavi Mjesec dat će ti snagu da osvijestiš tko si i zašto si ovdje. Ovo je prilika da živiš svoju istinu, a kako bi to postigla poveži se sa svojim osjećajima i prepusti se unutarnjoj mudrosti.

Ova pomrčina nosi snažnu žensku energiju i zaista će ti pomoći da se povežeš s onim intuitivnim, mekšim  mjestom koje svi imamo unutar sebe. Moglo bi doći i do jačanja ženskog utjecaja i prava na globalnoj razini. Super plavi krvavi Mjesec jedinstven je astrološki događaj  koji će oblikovati energiju sljedeće godine, a najbolja stvar koju možeš naprasitije predati se i pridružiti univerzalnoj struji.

Ovo je intenzivna pomrčina i vjerojatno ćeš osjećati njezin utjecaj nekoliko tjedana. Samo budi nježna sa sobom i promatraj sve svoje misli i teme koje ti se nameću. Ako se nešto naglo okonča u ovom periodu vjeruj to je prirodni tijek stvari.

Pomrčina 31. siječnja je moćna i nema sumnje da će te dovesti tamo gdje trebaš biti, ali te i pozvati da pređeš na višu razinu svjesnosti.

Izvor: Forever Conscious i 24sata

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.