Psiha i seks 24. siječnja 2018.

Želiš li i ti probati premium horoskop napravljen samo za tebe?

zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Donosimo osobni premium horoskop napravljen s profesionalnim astrolozima, a omogućava izračunavanje jedinstvene astro analize na temelju tvojeg natalnog horoskopa, planetarnih pozicija i njihovog odnosa.

Izračunavamo horoskop za svakoga prema njegovim jedinstvenim podacima. Tako ćeš svakog dana moći pratiti horoskop izračunat po tvojoj mjeri, a ne općenito prema tvojem znaku. U svom profilu na portalu 24sata moći ćeš otkriti kakve ćeš sreće biti danas, hoćeš li napokon upoznati zabavnog i dobrog dečka ili curu po svojoj mjeri ili hoćeš li pokupiti gripu na poslu ili faksu. 

Saznat ćeš i koje poteze ti je najbolje povlačiti sada, a na koje je bolje pričekati.

Kako radi?
Osobni premium horoskop radi na temelju izračunavanja natalnog horoskopa, odnosno natalne karte svakog korisnika prema njegovom točnom vremenu i mjestu rođenja, te trenutnih planetarnih pozicija za koje se traži tumačenje. Iz međuodnosa trenutnih pozicija planeta i pozicija planeta u vrijeme rođenja dobiva se jedinstveno tumačenje za svakog korisnika. Planetarne pozicije su izražene u odnosu na tropski (zapadnjački) horoskop. U procesu prijave doznat ćeš i svoj podznak ukoliko ga dosad niste znali.

Osobni premium horoskop primaš na e-mail svaki dan u 8 sati ujutro putem prijave na newsletter za osobni horoskop. Prijavu na newsletter moraš potvrditi i na svom mailu kako bi ga mogla redovito primati. 

>> Kreni!

 

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.