Eko 16. rujna 2016.

Noć Punog mjeseca večeras otkriva sve najdublje tajne i želje

Foto: Guliver/Shutterstock Jedan od prvih ljudi koji je potegao pitanje o vezi između menstruacije i Mjeseca bio je nitko drugi nego Charles Darwin, koji je uočio vezu između duljine menstrualnog ciklusa i lunarnog ciklusa
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Djelomična pomračina Mjeseca u znaku riba 16. rujna u 20 sati 7 minuta je prilično sentimentalno razdoblje koje na površinu "vadi" sve što je skriveno. Stoga ako nešto tajiš od bližnjih ili oni od tebe odvit će se nešto nepredviđeno - tajne izlaze na vidjelo.

Pomračine nas dovode do ruba, ali samo zato kako bi potaknule nove početke

Pomračina Mjeseca nastaje kad se Mjesec nađe u Zemljinoj sjeni, a smješten je nasuprot Suncu. Pomračine mogu biti potpune ili djelomične ovisno jesu li se Sunce i Mjesec našli u potpunoj sjeni ili samo u polusjeni. Razmisli i o tome što ti se događalo u ožujku ove godine, oko 8. i 23. u mjesecu.

Te bi priče mogle oživjeti, a osobe s kojima si tada bila u nekom posebnom kontaktu na neki način ponovno postati aktualne za tvoj život. Danas imaš priliku neke događaje iz prošlosti vidjeti u novom svjetlu, doznati više o stvarima i događajima koji te zanimaju. Možda otkrića neće biti ugodna, ali će pomoći da otpustiš navike koje te drže na mjestu. Ova pomračina "igra" se s našim osjećajima. Kloni se radikalnih odluka. Kada se osjećaji smire, imat ćeš priliku vidjeti okolnosti u realnijem svjetlu.

Astrolozi tvrde da nas pomračine dovode do ruba, no sve kako bi nas potaknule na nove odluke i početke. Ma koliko neke okolnosti u kojima se nađemo bile zahtjevne ili bolne, uvijek je dobro imati na umu da ono što u vrijeme pomračine izgubimo, moramo pustiti da ode jer grčevitim zadržavanjem postojećeg stanje još dublje upadamo u nevolje.

Sunčeve, odnosno mjesečeve pomračine energetski su nabijene i snažne poput tri mlađaka, odnosno tri uštapa istodobno. Ono što je važno znati jest da nisu aktivne samo u vrijeme njihova odvijanja, već je bitno promatrati što će nam se događati u idućih nekoliko mjeseci, točnije sve do sljedeće pomračine. Više o temi pročitaj u Astralu, najboljem astrološkom i ezoterijskom mjesečniku u Hrvatskoj, čiji je novi broj na kioscima.

Grupe za mediciju

Portal Atma objavio je gdje se sastaju grupe koje meditiraju za punog Mjeseca. OM Chanting grupe se sastaju na gotovo svakom kontinentu, u najvećim gradovima u više od 50 zemalja diljem svijeta. To su, obično, tjedna okupljanja, ali uvijek postoji i posebno okupljanje na puni Mjesec. Ovog petka, OM Chanting grupe će se sastati u Rijeci, Splitu i Zagrebu:

ZAGREB

16. rujna 2016. u 18:00 h
Park Maksimir (kod orla)

Dunja Kosanović Kanupriya
mob.: 091 535 2450
e-mail: dunja.kosanovic@gmail.com

SPLIT

16. rujna 2016. u 18:00 h
Bhakti Marga centar, Domovinskog rata 47, Split

Jadranka Hrga Meena
mob.: 091722 7217
e-mail: glazbenosrce@gmail.com

RIJEKA

16. rujna 2016. u 19:30 h
Plaža Glavanovo, Pećine

Pročitaj kako funkcionira Mjesečeva dijeta.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.