Eko 10. prosinca 2010.

Revolucionarni sirup za sigurnu zimu

Sirup-Skijanje1
1/3
Foto: Thinkstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Biljni sirup Strath kojeg popularno nazivaju švicarskim eliksirem dugovječnosti čuva zdravlje cijelog organizma, ne sadrži nikakve aditive niti konzervanse, pojačava koncentraciju, vitalnost i izdržljivost, a vole ga i mnoge slavne glumice jer vjeruju da im daje ljepotu i dugovječnost

Biljni sirup Strath koji tvrtka Pretti uvozi iz Švicarske je prirodni napitak na bazi biljnog kvasca koji ima dokazano pozitivno djelovanje na ljudski organizam, a mogu ga piti zdravi i bolesni, djeca, trudnice i starije osobe.

Linija proizvoda Strath temelji se na otkriću dr. kem.Waltera Strathmeyera, prema kojoj posebne kombinacije biljaka i kvasca sadrže mnoge gradivne tvari
koje čovjeku trebaju za snagu i zdravlje.

Dr. Strathmayer je izumio napitak 1948., te ga sam izrađivao i prepisivao ga svojim pacijentima, sve dok se zahvaljujući ljekovitom sirupu nije izliječio Friedrich Pestalozzi koji je bolovao od neizlječive bolesti i bio gotovo nepokretan. Pestalozzi je predložio dr. Strathmayeru proizvodnju većih količina njegova eliksira u tvornici obitelji Pestalozzi, 10-ak kilometara od centra Zuricha.

Strath se 1961. godine prvi put pojavio na švicarskom tržištu, a danas je dostupan u više od 50 zemalja diljem svijeta.

Kako se proizvodi sirup?

U proizvodnom procesu Stratha, stanice kvasca nadohranjuju se prirodnim ekstraktima biljaka, a zatim se u postupku vrenja pretvaraju u tekući oblik. Tim se prirodnim procesom stanice kvasca otvaraju i oslobađaju učinkovite tvari tako da ih ljudsko tijelo može prihvatiti. U posebnim uvjetima kvasac preuzima ljekovite sastojke iz biljaka te postaje biljni kvasac. Brojna klinička istraživanja potvrdila su njegovu učinkovitost.

Strath proizvodi se mogu kupiti u ljekarnama i trgovinama bio&bio, a uvoznik je tvrtka Pretti, Rupa 42, Šapjane.

Više info: www.pretti.hr

Najvažniji sastojci su:

 • lecitin, glutation i magnezij, koji poboljšavaju pamćenje
 • glukan, manan i selen koji jačaju obrambenu sposobnost organizma
 • vitamini B skupine za jačanje živaca
 • minerali poput kalcija, fosfora, kroma, bakra, kalija, željeza, silicijeve kiseline i cinka

Posebnost Strath proizvoda

Strath proizvodi su:

 • 100 % prirodni
 • ne sadrže kemijske ili sintetske dodatke
 • nemaju nuspojave
 • sadrže 61 vitalnu tvar: 11 vitamina, 19 minerala i
  elemenata u tragovima, 20 aminokiselina, 11 važnih
  gradivih elemenata
 • dokazano su učinkoviti prema brojnim istraživanjima

Hit među slavnima

Strath koriste slavne zvijezde jer vjeruju da im daje snagu, ljepotu i dugovječnost.

Strath su koristile mnoge slavne osobe poput glumice Glorije Swanson, književnice Barbare Cartlant te vozača Formule 1 Claya Regazzonija. Barbara Cartland se zahvaljujući Strathu oporavila od teške operacije kojoj se podvrgnula 1950. godine te ga je nastavila piti do kraja života.

Doživjela je 99 godina, a čak je i u dubokoj starosti objavljivala romane te bila društveno aktivna u Velikoj Britaniji. U svojim je intervjuima isticala utjecaj pravilne prehrane i uzimanja kvalitetnih vitaminskih dodataka, poput Stratha, na dugovječnost, zdravlje i dobar izgled.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.