Eko Eko dom 12. listopada 2017.

Labradorica Sammy - smijalica u potrazi za domom

Foto: Udruga Indigo
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Snježno bijela kujica Sammy tek je 10 mjeseci stara, a kada je pronađena, život joj je bio u opasnosti. Nakon oporavka ova slatkica spremna je za novi dom. Obožava ljude i stalno im se smije, maše repom i ovisna je o maženju.

Cura je pronađena na cesti u lošem stanju. Bila je neuhranjena, imala je prometnu, puna buha i krpelja, svi su prolazili pokraj nje i svi su okrenuli pogled.

Nemoj i ti biti jedna od tih koji okreće glavu, ako ništa drugo uvijek postoje načini kako joj pomoći: možeš podijeliti njen album, možeš donirati za cijepljenje i čipiranje i sterilizaciju, možeš joj donirati lijepu ogrlicu i vodilicu, možeš joj donirati igračke, ampule protiv krpelja i buha..ma uvijek se nešto može!

Možda te zanima... Neuroznanstvenici potvrdili ono što si već odavno znala: Tvoj te pas uistinu voli! Eko

Možeš joj pružiti i privremeni smještaj ili joj ga pomoći naći, možeš joj pružiti zauvijek dom ili ga pokušati pronaći. Nikad ne znamo čiji "share" će donijeti nekome osmijeh na lice. Sve se može kad se hoće!

Sammy je mlada kujica u tipu labradora koja je neopisivo željna dodira i maženja. Ova draga smijalica je do sada bila ničija, a prvi korak u novi sretan život je tu.

Ni teške životne situacije nisu izbrisale ovaj osmijeh

 | Author: Udruga Indigo Foto: Udruga Indigo

Indigo joj je novi skrbnik do udomljenja, a curka moli pomoć za čipiranje i bjesnoću, ampulicu protiv krpelja i buha i naravno čim čim prije - zauvijek dom.

Već dugo nismo vidjeli ovakav osmijeh na njušci iza rešetaka!! Pruži Sammy priliku, dovoljan je pogled na njenu nasmijanu njušku da ti popravi dan.

I za kraj da ti otkrijemo jednu malu tajnu - Sammy jako voli pseće poslastice!

Za sve dodatne informacije možeš se obratiti na info inbox Udruge Indigo ili mail udruga.indigo@gmail.com, a ako želiš pomoći Sammy na bilo koji način, to možeš napraviti uplatom na račun Udruge, IBAN HR11236000011023829599 SWIFT : ZABAHR2X (Zagrebačka banka) ili na donacijski halofon 060980980 s naznakom #Sammy.

Možda te zanima... Zlostavljači životinja bit će objavljeni u javnom registru Eko

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.