Eko 15. srpnja 2018.

Promet u Zagrebu na dan povratka reprezentacije

Foto: Marko Prpić/PIXSELL
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Potpuna obustava prometa po trasi kretanja autobusa s nogometnom reprezentacijom stupit će na snagu u 14.00 sati, a tramvaji neće voziti po centru od 11.00 do 18.00 sati.

Hrvatska nogometna reprezentacija u ponedjeljak, 16. srpnja oko 14 sati stiže zrakoplovom u Zračnu luku dr. Franjo Tuđman, odakle će autobusima s otvorenim krovom stići na svečani doček na Trg bana Josipa Jelačića u Zagrebu. Kako se očekuje da će dočeku Vatrenih prisustvovati veliki broj građana, policija je najavila posebnu regulaciju prometa u užem središtu grada.

Trasa kretanja autobusa s nogometnom reprezentacijom Hrvatske je:

Zračna luka dr. Franjo Tuđman – Ulica Rudolfa Fizira – Zagrebačka – Avenija Većeslava Holjevca – Ulica SR Njemačke – Avenija Dubrovnik – Avenija Većeslava Holjevca – Most slobode – Hrvatske bratske zajednice – Ulica grada Vukovara – Savska cesta – Rooseveltov trg – Trg Republike Hrvatske – Frankopanska – Ilica – Trg bana Josipa Jelačića.     

Za vrijeme kretanja autobusa u svečanoj koloni na trasi kretanja će se u potpunosti obustaviti promet motornih vozila očekivano u vremenu od 14.00 do 15.30 sati.

Iz policije su priopćili da će autobusi iz svih dijelova Hrvatske zauzeti parkiralište kod Velesajma, a najavili su posebnu regulaciju prometa i vožnje tramvajima u centru grada. 

Ponedjeljak, 16. srpnja u vremenu od 6 do 22 sata zauzima se šljunčano parkiralište s istočne strane Zagrebačkog velesajma radi parkiranja većeg broja autobusa.

Ponedjeljak, 16. srpnja očekivano u vremenu od 11 do 18 sati obustavit će se tramvajski promet preko Trga bana Josipa Jelačića, Savskom od Vodnikove i Frankopanskom do Ilice, Ilicom od Republike Austrije do Trga bana Josipa Jelačića, Jurišićevom od Draškovićeve do Trga bana Josipa Jelačića i Praškom od Trga bana Josipa Jelačića do Glavnog kolodvora.

Možda te zanima... Kako L - karnitin pomaže u mršavljenju i poboljšava sportsku izvedbu? Fitness Odbojka_Na_Pijesku Možda te zanima... Čak i gledanje sporta može utjecati na postizanje vitkosti Fitness

Ponedjeljak, 16. srpnja očekivano u vremenu od 12 do 17 sati obustavit će se sav motorni promet u zoni kojeg omeđuju ulice Kaptol, Degenova, Ilirski trg, Gornji grad i Streljačka na sjeveru, Medulićeva ulica na zapadu,  zeleni val Hebrangova-Klaićeva na jugu i Ribnjak-Palmotićeva na istoku,

Ponedjeljak, 16. srpnja u slučaju većeg poremećaja u prometu u kritičnom vremenu obustavit će se i promet svih vozila zelenim valovima Boškovićeva-Hebrangova-Klaićeva u pravcu zapada i Žerjavićeva-Trenkova-Hatzova u pravcu istoka.

Policija je zamolila građane da u ponedjeljak što više koriste gradski prijevoz tramvajima i autobusima ZET-a te prigradsku željeznicu HŽ-a. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.