Eko 13. lipnja 2018.

Pas heroj: Spasio bebu iz stravičnog požara noseći ju za pelene

Foto: Screenshot YouTube
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Uvijek nas iznenade, iako znamo da su sposobni učiniti čuda za ljude. Dokazano su inteligentni, zabavni, puni energije i privrženosti, a ovaj slučaj o psu heroju koji je spasio dvogodišnju djevočciju iz požara samo je još jedan dokaz tome.

Viral Thread donosi nam nevjerojatnu priču o ovom pit bullu Sashi koji je žrtvovao vlastiti život kako bi spasio svoju malenu vlasnicu iz vatrene stihije. 

...pušači završavaju svoju priču puno ranije nego bi trebali. Saznaj kako se riješiti navike i neka ovo bude prvi dan tvog boljeg života...

Pseći instinkt da zaštite svoje ljude i drže ih daleko od bilo kakve opasnosti ponukao je ovo osmomjesečno štene na taj herojski potez koji je svima otopio srca. 

U Stocktonu u Kaliforniji, 3. lipnja stravični požar započeo je vrlo dramatičnu i smrtonosnu situaciju spašavanja višečlane obitelji iz požara. Kad je sve počelo gorjeti, Sasha je svim snagama pokušala probuditi i upozoriti obitelj koja je spavala. 

Lajala je i lupala na vrata kako bi ju primijetili, a na svu sreću ubrzo je probudila Nanu Chaichanhdu, samohranu majku troje djece

 | Author: Screenshot YouTube Foto: Screenshot YouTube

Kad joj je vlasnica shvatila da joj plamen prožima kuću, Sasha je prvo je otrčala u sobu sedmomjesečne Masailah. 

Majka Nana prisjeća se: "Sasha je već zgrabila moju bebu za pelene i odvukla ju s kreveta" i nadodaje kako ju njezin potez nije nimalo iznenadio jer su beba i štene bili jako povezani i prije cijele situacije te su se čak znale i kupati skupa. Mala Masailah bila je Sashin prioritet. 

 | Author: Screenshot Foto: Screenshot Nana kaže kako inače drži Sashu u kući i kako je ju samo ovoga puta pustila da spava vani, za čime sada nimalo ne žali. 

"Dugujem joj sve. Da je nije bilo, ja bi ostala u krevetu i stvari bi se odigrale puno gore", rekla je. 

Nana i njena obitelj sada su smještene kod rođaka dok ne nađu trajni dom, a sestra Christine pokrenula je online fond u koji se mogu uplatiti novci za pomoć obitelji. 

Možda te zanima... Spašavajući troje djece od požara, otopila joj se cijela koža, a otac djece ju je zaprosio! Psiha i seks Možda te zanima... 7 savjeta u slučaju požara koji ti mogu spasiti život Eko

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.