Eko 06. veljače 2020.

Pas čuvao svoju ozlijeđenu i trudnu prijateljicu dok nije došla pomoć

Foto: Facebook/Molunat
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ležeći uz cestu u gradu Muscoy u Kaliforniji, njemačka ovčarka po imenu Marley čekala je pomoć. Pored nje je strpljivo sjedio pahuljast crveni pas - čuvajući svoju ozlijeđenu prijateljicu. Sve dok, konačno, jedno nije.

Sati su prolazili, a automobili se nisu zaustavljali pored njih kako bi im netko pružio pomoć. Ali jedan ipak jest. "Primili smo poruku da leži sa strane ceste", rekla je Faith Easdale, iz skloništa za životinje i otkrila: "Marley je bila u strašnoj nevolji, boljelo ju je i teško je disala. Nismo bili sigurni hoće li preživjeti."

Možda te zanima... Pas zagrljajem spasio pet mačića od hladnoće Eko

 

 | Author: Facebook/Molunat Foto: Facebook/Molunat

Marleyev zaštitnik, zalutali pas po imenu Murphy, odbio je pomaknuti se od njega. Nekako su Marleya ubacili na stražnje sjedalo automobila, a Marphy mu se pridružio. Kad su došli u bolnici na rentgenskim snimkama ustanovljeno je da Marley ima nekoliko višestrukih prijeloma i jedno posebno iznenađenje. Marley je bila skotna i očekivala je 11 štenaca. Njezin najbolji prijatelj bio je uz nju tijekom prvih dana oporavka koji su bili dosta teški. Uskoro je Murphy shvatio da je Marley u dobrim rukama i da je vrijeme da dopusti da ljudi iz skloništa nađu prikladan dom za njega.

 | Author: Facebook/Molunat Foto: Facebook/Molunat

Marley je patila od bolova, ali unatoč tome na svijet je donijela 11 štenaca. A iako su joj dvije šape bile u gipsu to je nije spriječilo da bude brižna majka puna ljubavi. Bile su potrebne čak dvije godine da joj rane zacijele, ali na kraju se potpuno oporavila. Njezini udomitelji na svojoj Facebook stranici napisali su da je Marley lijepa i draga i da se igra bezbrižno kao da nikada nije ništa slomila. Svi njezini štenci su odrasli i udomljeni su, a Marley živi sretno sa svojom novom obitelji, piše the dodo.

Možda te zanima... Izgubili sve u požaru, ali pas je pronašao svoju omiljenu igračku Eko

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.