Eko 21. siječnja 2020.

Izgubili sve u požaru, ali pas je pronašao svoju omiljenu igračku

Foto: Screenshot: Twitter/WeRateDogs
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Nakon požara koji je uništio njihov dom, jedan od članova shrvane obitelji ipak je pronašao nešto što ga je jako razveselilo.

Nakon povratka u svoj dom u Wairewi u Australiji, obitelj Zagami zatekla je imanje potpuno uništeno požarom koji zadnjih nekoliko mjeseci bijesne po cijelom kontinentu.

"Potpuno smo shrvani... sve smo izgubili", rekao je Matt Zagami za ABC Gippsland. "Farma je samo jedan dio, ali izgubili smo i sve što je bilo u kući."

Možda te zanima... Koale trebaju rukavice i pelene: Požari u Australiji potaknuli ljude velikog srca na pletenje Eko

No, kako se ispostavilo, to nije bilo potpuno istinito, prenosi The Dodo. Za vrijeme dok je obitelj gledala i procijenjivala štetu, njihov kućni ljubimac, zlatni retriver imena OJ, pronašao je svoju omiljenu plišanu igračku koja je čudesno preživjela požar.

Osim voljene igračke, požar je "preživjela" i vjenčanica Katie Zagami, a unatoč zahvalnosti koju obitelj ima prema tim sitnicama, koje su usrećile kako njih tako i njihova kućnog ljubimca, svakog dana i svakog sata osjećaju tugu zbog svega što su izgubili, a što je činilo njihov dom.

Gradska vatrogasna služba izvijestila je kako je kuća obitelji Zagami bila jedna od 11 uništenih u Wairewi. Srećom, zajednica je evakuirana na vrijeme i nije bilo izgubljenih života niti ozbiljnih ozljeda. 

Možda te zanima... Pas zagrljajem spasio pet mačića od hladnoće Eko

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.