Eko 17. prosinca 2019.

Pas zagrljajem spasio pet mačića od hladnoće

Foto: Foto: Pet and Wildlife Rescue / Facebook
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Pet mladih mačića preživjelo je hladnu kanadsku noć zahvaljujući ovom slatkom psu.

Pet and Wildlife Rescue, neprofitna organizacija koja upravlja gradskim skloništem za životinje u Chatham-Kentu, Ontario, objavila je fotografiju na kojoj se vidi pas, koji je sada nazvan Serenity, zajedno s pet crnih mačića.

Ova fotografija postala je viralna nakon što je izašla informacija da je anonimni građanin uočio Serenity sa strane ceste. Svoje tijelo omotala je oko mačića. Nakon što je nazvao odgovorne službe, došli su ljudi koji su psa lutalicu i mačiće odveli na sigurno i toplo u sklonište, prenosi HuffPost.

"Bila je vrlo hladna noć tako da su ovi mačići preživjeli vrlo teško vrijeme", rekla je glasnogovornica skloništa za The Dodo. Nije jasno jesu li se Serenity i mačići poznavali prije noći kad su ih pronašli, ali u prihvatilištu je pas nastavio posjećivati svoje prijatelje mačiće dok su ih liječili protiv parazita.

O mačićima se za vrijeme pisanja ove vijesti brinula udomiteljska obitelj kod koje će ostati sve dok ne budu spremi za proces udomljavanja. Serenity će također ići na udomljavanje, a članovi neprofitne organizacije Pet and Wildlife Rescue opisuju ju kao - "mladu i punu energije te savjetuju da ju ne udomljavaju obitelji s malom djecom, ali će se zato sjajno snaći u obiteljima koje već imaju mačke."

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.