Eko 27. listopada 2018.

Obnovi najveće hrvatsko sklonište za pse

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Sklonište za pse Prijatelji postoji već 16 godina i najveće je takvo sklonište u Hrvatskoj, a sad trebaju novi i veći prostor.

Smješteno je u Čakovcu, a zbrinjava i udomljava napuštene životinje na području Međimurske županije, a ove godine organizira kampanju prikupljanja financijskih sredstava pod nazivom Udomimo prijatelje - Obnovimo najveće hrvatsko sklonište za pse

Akcija će biti popraćena i dobrotvornim koncertom koji će se održati u Velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog, 30. listopada i s početkom u 19 sati. Na koncertu će nastupiti Luka NižetićSandra Bagarić, Franka Batelić, Ivana Kindl, Tereza Kesovija, Zdenka Kovačiček, Bojan Jambrošić, Ivan Jelić te Klapa Stine.

 | Author: PR Foto: PR

Kartu za dobrotvorni koncert možeš kupiti na mrežnoj stranici ulaznice.hr  po cijeni od 80 kuna, a ako kupiš dvije ulaznice, sudjelovat ćeš u obnovi 1m2 novog dvorišta za pse. Koncertu će prethoditi i akcija prikupljanja donacija i profesionalno fotografiranje obitelji sa svojim kućnim ljubimcem što će se održati u subotu, 27. listopada, od 10 do 14 sati.

Možda te zanima... Kako tvoj pas može postati tvoja glavna motivacija za vježbanje? Fitness Možda te zanima... Pas i njegova vlasnica oprostili su se u bolnici posljednji put Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.