Psiha i seks Moje emocije 30. kolovoza 2018.

Pas i njegova vlasnica oprostili su se u bolnici posljednji put

Foto: Gulliver/Shutterstock/Instagram
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Psi mogu pružiti veliku utjehu onima koji su bolesni ili tužni, a u ovoj emotivnoj priči pas je pružio posljednju utjehu. Jedna žena na samrti zatražila je svog supruga da posljednji put pogleda svog voljenog psa, a on joj je to i ostvario.

Iako bolnička politika zabranjuje pse, on je prokrijumčario svog australskog ovčara imenom Bella u njezinu sobu u kovčegu te tako vratioosmijeh na lice svoje supruge u posljednjim danima. 

Možda te zanima... Pas koji je dva puta prešao 30 kilometara tražeći obitelj koja ga je napustila Eko

 | Author: Gulliver/Shutterstock/Instagram Foto: Gulliver/Shutterstock/Instagram

On je na Redditu podijelio ovu emotivnu priču: 

"Moja je supruga bila u bolnici nakon invazivne operacije, a nakon nekoliko dana pokazalo se kako operacija nije dovela do idealnih rezultata. Prognoze nisu bile dobre. 

Bila je u stanju govoriti, ali nije jela niti pila i u potpunosti se oslanjala na infuziju i lijekove. U jednom rijetkom slučaju govora uvjerila me da prošvercam našeg psa u njezinu sobu kako bi ga mogla vidjeti još jednom. 

Naš pas je australski ovčar s oko 25 kilograma, a kako se ispostavilo, lijepo se uklapa u normalan kovčeg. Spakirao sam je, s otvorenim poklopcem i stavio u auto dok nismo stigli u bolnicu. 

Kad smo stigli, objasnio sam joj da ću otvoriti zatvarač za nekoliko minuta i da će vidjeti svoju vlasnicu.

Nevjerojatno, nije cviljela, tulila ni lajala. Kad sam prošao pored sobe medicinskih sestara, rekao sam im da nosim stvari svojoj supruzi kako bi joj bilo udobnije. Rekli su da nema problema. 

Otvorio sam kovčeg i pas je odmah skočio na krevet i oprezno legao preko njezinih prsa nekako izbjegavši cjevčice i žice. 

Postavila se na mjesto gdje je mogla izravno gledati mojoj ženi u oči, sve do dvadesetak minuta kasnije, kad se moja supruga probudila i počela ju je mučiti bol. Pas ju je odmah počeo lizati, i tiho je uzdahnuo, kao da je znala da će nas lajanje otkriti. 

Moja žena ju je grlila gotovo sat vremena, smiješivši se cijelo vrijeme. Uhvatila nas je jedna medicinska sestra koju je to dirnulo da je obećala da neće reći. Kad je moja supruga ponovno zaspala, opet sam utovario psa u kovčeg, a ona je pomalo plaho pristala.

Moja supruga je nažalost preminula nekoliko dana kasnije, i kao da to nije dovoljno tužno, sada, kad god uhvatim kovčeg, moj pas misli da ju ponovno idemo vidjeti."

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.