Eko 12. siječnja 2018.

Pas koji je dva puta prešao 30 kilometara tražeći obitelj koja ga je napustila

Foto: Facebook/Ante Bagarić
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kuja Cathleen ima šest godina i njezina obitelj ju je voljela, ali kada su se morali preseliti u drugi grad nisu se više mogli brinuti o njoj pa su je dali jednoj obitelji.

Ali Cathleen je nedostajala njezina obitelj pa je pošla za njima iz Praguea u Seminole (oba mjesta su u SAD-u) udaljen 32 kilometra i to je ponovila dva puta. Kako je obitelj nije mogla zadržati završila je u skloništu za pse i oni joj sada pokušavaju pronaći novi dom.

U skloništu kažu da je Cathleen vrlo slatka, smirena, poslušna i umiljata, ali su oprezni s njezinim udomljenjem jer se boje da će opet pokušati poći za svojom starom obitelji.

Kada je priča o Cathleen objavljena na društvenim mrežama mnogi su ponudili novac obitelji kako bi ju zadržali. Obitelj se nije izjasnila zašto su se odrekli psa. Sada su iz Skloništa Seminole Animal Shelter Treasurer poslali obavijest obitelji da još uvijek mogu uzeti Cathleen natrag, a ako ne pristanu dat će ju na udomljavanje jer već ima dosta zainteresiranih.

Možda te zanima... Srcedrapajući video: Pas nakon uspješne operacije grli svog vlasnika Eko

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.