Eko 11. kolovoza 2020.

Medvjedi prekinuli obiteljski piknik i poslužili se hranom

Foto: Screenshot: ViralHog/Youtube
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Zaustavili su se ručati, no planove im je 'poremetila' obitelj medvjeda.

Susreti ljudi i medvjeda sve su češći, ali i zanimljiviji. Isto to potvrdila bi i obitelj iz Rumunjske koja je podijelila svoj video te time ispričala svoju priču.

Možda te zanima... Ovaj medo ne razumije zašto mu nije dopušteno ući u kuću! Eko

Naime, spomenuta je obitelj bila na putovanju osobnim automobilom te nakon nekoliko sati vožnje odlučili su zastati, napraviti piknik i ručati. No, njihove planove 'poremetila' je obitelj medvjeda koja je nanjušila njihov ručak te je došla iz smjera šume. Majka i tri mladunca tada su se odlučili 'počastiti' pripremljenim piknikom.

"Bili smo na putu za Transfagarasan te smo ogladnjeli. Mislili smo da bi bilo dobro da se zaustavimo na parkiralištu u blizini šume pored puta. Uzeli smo hranu iz automobila i smjestili se na travu. Nakon 10 minuta iznenada je ženka medvjeda s tri mladunčeta potrčala prema nama. Približili su se u vrlo kratkom roku i bili su od nas udaljeni samo dva metra. U tom trenutku jako smo se uplašili i potrčali smo prema automobilu. No, unatoč strahu, htio sam snimiti ovaj trenutak i za vrijeme mojega snimanja naišao je automobil u kojem je vozač pokušao uplašiti medvjede, kako bismo mi mogli doći do naših stvari. Na trenutak su poskočili i otišli u šumu, no vjerojatno zbog svojih mladunaca, ženka medvjeda se odmah vratila po još malo hrane", ispričala je obitelj za WFMZ News.

Možda te zanima... Obitelj od utapanja spasila medvjedića čija je glava bila ugurana u plastičnu bocu Eko

Iako uzbudljiva priča, spomenuta obitelj veoma je zahvalna na tome što i oni sami nisu postali ručak ovim slatkim, okruglim i umiljatim, ali i ponekad opasnim životinjama. 

Možda te zanima... Rastapa srca: Fotograf amater uhvatio prizore 'plesa' malenih medvjedića Eko

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.