Eko 26. kolovoza 2009.

Idemo na zelenu kavu?

Zelena_Kava
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Jesi li znao da Zelena Magma štiti od stresa, da Espresso green smanjuje tjelesnu težinu i oblikuje tijelo, a Liquid sun uklanja toksine i vraća energiju? Zeleni napitci su sve popularniji u svijetu, bogati su vitaminima i mineralima, djeluju osvježavajuće i odličan su dodatak prehrani

Zelena Magma – najbolji prijatelj u borbi protiv stresa

Zelena Magma cjelovit je prirodni dodatak prehrani dobiven iz dehidriranog soka mladog lišća ječma uzgojenog po strogim kriterijima ekouzgoja. Višegodišnja studija japanskog liječnika dr. Yoshide Hagiware dokazala je da je mlado lišće ječma najbolji izvor hranjivih sastojaka između 150 drugih zelenih povrtnica. Zelena magma obiluje klorofilom, enzimima (sačuvanima pažljivim procesom obrade), vitaminima i mineralima, a flavon 2-0-glikozilizoviteksin (izoliran samo u Zelenoj magmi) ima antioksidativno djelovanje 500 puta jače od vitamina E.

Danas je mnogo ljudi zbog stresnog načina života izloženo gastritisu te višku želučane kiseline, a upravo snažno alkalno djelovanje Zelene Magme vrlo brzo regulira pojačano izlučivanje želučane kiseline te ublažava želučane probleme. Prirodna je i učinkovita pomoć kod alergija i alergijskih reakcija, povećava imunitet te podiže energetsku razinu tijela. Dragocjena je svima koji su izloženi svakodnevnim fizičkim ili umnim naporima te odličan dodatak prehrani za sve one koji se nepravilno hrane.

Zelenu Magmu u prahu ili u tabletama možete pronaći u prodavaonicama zdrave hrane, biljnim ljekarnama i bio&bio trgovinama. (više pročitajte na: www.biovega.hr)

Mršavite uz Espresso green

Espresso green je prirodni biljni ekstrakt dekofeinizirane zelene kave čija je učinkovitost znanstveno dokazana. Glavni aktivni sastojak proizvoda Espresso green je svetol, biljni ekstrakt dekofeinizirane zelene kave.

Svetol je bogat aktivnim sastojcima i dokazano je da ima pozitivno djelovanje na smanjenje tjelesne težine i udjela masnog tkiva u organizmu. Svetol ne sadrži sastojke kave koje mogu imati neželjeni efekt (kofein, kafestol, kahveol), dok je zadržao sva korisna svojstva kave. Glavni aktivni sastojak je klorogenična kiselina za koju se smatra da ograničava otpuštanje glukoze u cirkulaciju. Time se povećava sagorijevanje masti kao izvora energije te dolazi do posljedičnog gubitka masnog tkiva.

Espresso green smanjuje tjelesnu težinu, povećava udio mišićnog tkiva, smanjuje indeks tjelesne mase (BMI) i oblikuje tijelo. Pronaći ćete ga u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama. (više pročitajte na: www.dietpharm.hr).

Liquid sun - ekstrakt mlade pšenice za zdravlje

Liquid sun, ekstrakt mlade pšenice, dobiven je iz 100 posto sirovine mlade pšenice uzgojene na izuzetno plodnom tlu gorske Hrvatske, bogatog mineralnog sastava, isključivo organskim metodama, bez uporabe pesticida, herbicida i umjetnih gnojiva. Lišće mlade pšenice je bogati izvor 16 vitamina, 90 organskih minerala, 18 aminokiselina, nekoliko stotina enzima koji se ne mogu naći niti u jednoj drugoj hrani, klorofila i ostalih važnih nutricija snažnog sinergijskog djelovanja. Zbog svoje lužnatosti i visokog sadržaja hranjivih sastojaka i klorofila, ona je visokokvalitetna, djelotvorna hrana i laka za apsorpciju.

Mlada pšenica je aktivan tjelesni pročistač koji djeluje detoksificirajuće na limfni sustav, krvotok, jetru i gastrointestinalni trakt; učinkovito neutralizira i odstranjuje toksine iz tjelesnih organa. Djeluje osvježavajuće, pročišćava i regenerira tjelesne stanice.

Povoljno djeluje u preventivne svrhe, a naročito se preporuča: kod neredovite i jednolične prehrane, kod oslabljenog imuniteta, kao antioksidans, osobama izloženim stresu, sportašima, trudnicama i dojiljama, dijabetičarima, rekovalescentima, kao pomoć pri uklanjanju toksina iz jetre, gušterače, limfe i krvotoka, kod raznih poremećaja metabolizma, kod anemija, kod alergija, kod pojedinih oblika dermatitisa, ekcema, urtikarija i osobama s povišenim masnoćama u krvi. Mikronutrijenti iz zelene mlade pšenice lako se apsorbiraju jer su iz 100% prirodnog izvora, te zbog toga imaju snažnije, sinergijsko djelovanje. Prah razmutite u 150 ml hladne vode ili soka i uživajte u osvježavajućem napitku. (više pročitajte na: www.liquidsun.com.hr)

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.