Eko 22. rujna 2016.

Do 2048. mogli bi ostati bez svih vrsta ribe!

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ove nedjelje, 25. rujna od 14 do 18 sati pridružit se umjetnicima u zagrebačkom Art Parku na Strossmayerovom šetalištu i podrži ugrožene riblje vrste.

Samo promjenom naših potrošačkih navika i širenjem svijesti o održivom ribarstvu te kupovini ribe koja dolazi iz održivih izvora možemo spriječiti njezino prekomjerno izlovljavanje, koje je postalo ozbiljan svjetski problem.

Znanstvenici upozoravaju - nastavimo li s dosadašnjim ribolovnim praksama svjetska mora do 2048. mogla bi ostati bez svih vrsta riba! Da se ova jeziva predviđanja ne ostvare trudi se WWF Adria, koja svojim projektima i edukacijom svakodnevno radi na njihovoj prevenciji.

Tako se u suradnji sa street art umjetnicima u sklopu projekta#FishForwardEU ove nedjelje zagrebački Art Park oslikava s ribljim grafitima koji će potaknuti na razmišljanje o našim potrošačkim navikama i odgovornom trošenju resursa. Za ugrožene riblje vrste borit će se Lav od Trnja, Hana Tintor, Modul osam, Yuri Lagano, Dominik Vuković, Boris Bare…

Podijeli selfie ispred novih grafita s hashtagovima #FishForwardEU #WWFAdria na WWF Adria Facebook stranici i na taj ćeš način pomoći ugroženim vrstama riba. A ako selfie predočiš za vrijeme nedjeljne akcije na pultu u Art Parku, čeka te ukusna porcija ribljih poslastica... Vidimo se!

Upoznaj načela eko - dijete koja briše kilograme i čuva okoliš.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.