Eko 14. prosinca 2009.

Čajeve Yogi Tea osvojli su...

Cajevi
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Zdrava Krava daruje deset registriranih korisnika koji su točno odgovorili na pitanje 'Koja se dva sastojka skrivaju u Yogi tea čaju Classic'. Točan odgovor je 'cimet i đumbir', a najbrži su dobili na dar deset paketa čajeva Yogi Tea - ajurvedskih čajeva vrhunske kvalitete s ekološkim certifikatom

Prvih deset koji su točno odgovorili i osvojili čajeve Yogi Tea su:

 1. Dijana Mesić
 2. Barbara Nežmahen
 3. Lidija Tutnjić
 4. Mirela Josipović
 5. Irina Ivić
 6. Iva Trstenjak
 7. Kristina Radečki
 8. Nataša Borovnjak
 9. Ivana Križanić
 10. Ivančica Borić

Dobitnici će biti obaviješteni putem e-maila o načinu preuzimanja svojih poklona. Zahvaljujemo svima na sudjelovanju. Uvjet za sudjelovanje u novim igrama darivanja na zdravojkravi je da korisnik bude registriran, pa svi koji se još niste registrirali učinite to do iduće akcije darivanja.

Yogi Tea

5 razloga da probaš Yogi Tea:

 1. Yogi Tea čajevi napravljeni su od najkvalitetnijih sastojaka i nose certifikat ekološke proizvodnje.
 2. U njihovoj proizvodnji ne koriste se umjetni ili genetski modificirani sastojci, nisu tretirani pesticidima i insekticidima, ne sadrže teške metale.
 3. Pakiranja su proizvedena u skladu s ekološkim načelima, od recikliranog papira, a čak i konac kojim se zašivaju čajne vrećice iz organskog je uzgoja.
 4. U proizvodnji Yogi Tea čajeva nikada se ne dodaje vitamin C već biljke prirodno bogate vitaminom C, kao što je Indijski ogrozd.
 5. Mješavine bilja u Yogi Tea čajevima osmišljene su na temelju znanja ajurvede - tradicionalne indijske medicine, koja govori kako živjeti i djelovati u skladu s prirodom.

Više informacija saznaj na www.biobio.com.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.