Eko 28. rujna 2016.

Besplatne radionice i super zabava za djecu školskog uzrasta

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Povodom blagdana Miholja održat će se radionice za djecu školskog uzrasta te će uključivati razne aktivnosti: jahanje konja, izradu zmajeva, nakita, vatrenih loptica i mačeva, labirint hrabrosti, hodanje na štulama, potragu za blagom, lov na zmaja i mnoge druge igre spretnosti i hrabrosti.

U sklopu proslave Miholja, škola organizira radionice i igre za djecu – za vješte i hrabre djevojčice i dječake,u subotu 1. listopada 2016. godine od 15 do 18 sati  u Zagrebu u dvorištu Waldorfske škole, Jakuševečka 6.

Jahanje konja, izrada zmajeva, potraga za blagom...

Krajem rujna, odnosno početkom jeseni, Waldorfska škola slavi Miholje, blagdan arhanđela Mihaela. Mihael je simbol hrabrosti, dobrote, unutarnje svjetlosti, odvažnosti i snage volje zbog svoje pobjede nad zlom. Često je prikazan sa zlatnim mačem kojim rastjeruje tamu, štiti i daje hrabrost u mračnim danima. Na starijim slikama prikazan je kao „vagatelj duša“ s vagom u drugoj ruci koja simbolizira ravnotežu između različitih polova ljudskog postojanja i djelovanja.

Blagdan Miholja podudara se s jesenskim ekvinocijem za vrijeme kojega dan i noć jednako traju te nagovještaju vrijeme kontemplacije koje donose hladniji i mračni dani. Povodom blagdana Miholja održat će se radionice za djecu školskog uzrasta te će uključivati razne aktivnosti: jahanje konja, izradu zmajeva, nakita, vatrenih loptica i mačeva, labirint hrabrosti, hodanje na štulama, potragu za blagom, lov na zmaja i mnoge druge igre spretnosti i hrabrosti. Radionicama ćemo ujedno obilježiti i međunarodni WOW Day (Waldorf One World). Ulaz na radionice slobodan je za sve posjetitelje.

Saznaj koje su dobrobiti zobi i nauči kako jednostavno napraviti napitak od zobi.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.