Dijeta 08. lipnja 2012.

Andrea želi smršaviti još pet kilograma

Andrea-Vaganje3
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Andrea je u šest tjedana izgubila šest kilograma, a ponosna je jer joj uopće ne nedostaju obilne večere u kojima je prije uživala, kao ni bijeli kruh i ostali pekarski proizvodi. Želja joj je do kraja projekta skinuti još pet kilograma i vratiti liniju kakvu je imala prije trudnoće

Više ne preskačem obroke!

Andrea je istaknula kako smatra da joj u pridržavanju novog načina prehrane najviše pomaže to što ne preskače obroke pa nema niti napadaje gladi.

'Prije ovog projekta gotovo da i nisam doručkovala, a sad sam uvidjela da je to bila greška, jer bih onda za ručak, a pogotovo za večeru pojela i taj propušteni doručak', rekla je Andrea.

Komentar nutricionistice

'Andrea je postigla dobre rezultate u šest tjedana, a posebnim uspjehom smatram to što su i Andrea i Mladen rekli da im uopće ne nedostaju obilne večere u kojima su prije uživali, kao ni bijeli kruh i ostali pekarski proizvodi', rekla je nutricionistica Sandra Krstev Barać, prilikom vaganja u Vitaminoteci.

Želim liniju kao prije trudnoće

Andrein cilj je da ponovno ima istu težinu koju je imala prije trudnoće, što znači da bi trebala smršaviti još pet kilograma.

Osim zbog estetskih razloga Andrein dodatni motiv za mršavljenje je bila i blago povišena razina triglicerida te želja da indeks tjelesne mase približi idealnim omjerima.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.