Dijeta 27. siječnja 2015.

''Volim hamburgere, ali jedem juhu!''

Mila2_1
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ambasadorica Mršavimo zajedno kluba Mila Elegović otkrila nam je voli li više sjediti na kavi ili ići u teretanu, što smatra svojim slatkim grijehom, a što nužnim zlom bez kojeg ne može. Mila te ujedno poziva da budeš dio zajednice Mršavimo zajedno i član Mršavimo zajedno kluba - učlani se što prije, izgubi kilograme i zablistaj u novom izdanju! Kako? Saznaj u videu

Sretna što kao nova ambasadorica Mršavimo zajedno kluba može drugima slati poruke o zdravlju i brizi za sebe, Mila se nalazi u iznimno zavidnoj tjelesnoj kondicij, a od svoje 20. godine je na režimu ishrane.''Po sebi znam da sve ide iz duhovne ravnoteže i mislim da su za kilograme najvažniji unutarnji balans i disciplina'', rekla je.

Upravo disciplinu podrazumijeva i Mršavimo zajedno klub, web servis za zdravo i prirodno mršavljenje. Putem njega se bilježe dnevne aktivnosti, preporučeni i konzumirani obroci i unose nove mjere kako bi se najbolje pratio vlastiti napredak. Postani i ti dio zajednice Mršavimo zajedno i član Mršavimo zajedno kluba! Više o Milinim zdravim navikama i Klubu saznaj u videu.

Na Forumu Mršavimo zajedno kluba razmijeni s korisnicima svoje iskustvo o mršavljenju.

Cijeli intervju s Milom Elegović pročitaj ovdje.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.