Dijeta Mršavimo zajedno 09. rujna 2014.

Uz Mršavimo zajedno klub lakša sam 12 kg

Fotor0909113421
1/4
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Petra Teklić (24) uz pomoć Mršavimo zajedno kluba do sada je smršavjela 12 kg i time krenula na pravi put prema dugoročnom usvajanju zdravih navika i kraju borbe s viškom kilograma. S početnih 95 kg došla je do 83 kg, u samo 3 mjeseca, i osjeća više samopouzdanja nego ikada.

Borba s kilogramima isprva nije bila laka

Petra je prije učlanjenja u Klub sudjelovala u projektu Zdrave Krave, gdje je također ostvarila dobre rezultate. Po završetku projekta nakratko se vratila na krivi put, no, tada je donijela odluku učlaniti se u Mršavimo zajedno klub i kilogrami su ponovno nestali.

"Nakon projekta "lutala" sam s kilogramima, malo sam ih gubila, malo vraćala. U Mršavimo zajedno klub sam se učlanila jer sam vidjela da je to program koji mi pruža gotova rješenja, od jelovnika, vježbi prilagođenih baš meni, do pomoći najboljih stručnjaka. U svom dnevnom rasporedu nemam baš vremena brinuti se o tome sama tako da mi pomoć Kluba stvarno puno znači", objašnjava svoj put Petra.

Individualan pristup ključ je uspjeha

"Mršavimo zajedno klub osmišljen je tako da je sve podređeno pojedincu, njegovim navikama i stilu života, pa se ničega i nije problem pridržavati. Jelovnici su prilagođeni korisnicima, kao i cijeli koncept, temelje se na principima zdrave prehrane, tako i meni moj jelovnik savršeno odgovara", prepričava Petra svoje iskustvo u Klubu.

Petra je naučila da je uz pravilnu prehranu potrebna i pravilna tjelovježba, tako da redovito trenira i kaže da, unatoč umoru, osjeća neizmjerno zadovoljstvo nakon svakog odrađenog treninga. Treninge unutar Kluba Petra kombinira s treninzima s osobnom trenericom, koja joj služi kao velika potpora na putu prema zdravom životu.

Pronašla sam motivaciju i samopouzdanje

Kod svakog početka mršavljenja najveći je problem motivacija. Petra, srećom, nije bila sama nego se u svakom trenutku mogla osloniti na pomoć psihologa Mršavimo zajedno kluba, Igora Čerenšeka.

"Motivacija mi je najvažniji faktor u procesu mršavljenja. S Igorom sam naučila kako život nije krug nego staza. On mi je motivator, coach, prijatelj, podrška, i u tome je najbolji. Zna kako se osjećam čim me pogleda, ne osuđuje me što god napravila, a baš je to ono što me gura naprijed. Naši razgovori nisu fokusirani samo na gubitak kilograma. Ja sam više od izgubljenih kilograma željela naučiti kako biti zadovoljna s ovima koje imam, kako biti sretna i puna samopouzdanja.

Prijatelji i obitelj su mi velika podrška, ali oni nisu stručnjaci, i koliko god se trudili biti uz mene, ne znaju kroz što točno prolazim, i kako mi biti najbolja potpora", objašnjava Petra.

Mršavimo zajedno klub je više od mršavljenja, to je stil života

"Tko god želi započeti zdrav način života, od srca mu preporučujem Mršavimo zajedno klub. Nisam čula nikoga tko se učlanio u Klub, a da nije uspio. Svi koji su se pridržavali uputa i savjeta postigli su ono što su planirali, ako ne i više. Tako i ja, ciljeve ostvarujem polako, ali sigurno i zadovoljno.

Mršavimo zajedno klub je više od mršavljenja, to je stil života. Uz pomoć vrhunskih stručnjaka lako se može naučiti kako zdravo živjeti i još zdravije smršaviti. Također, u forumu Kluba pratila sam iskustva i savjete drugih članova, što mi je uvijek davalo dodatnog poticaja", zaključuje Petra.
Ako i ti želiš preuzeti kontrolu nad suvišnim kilogramima, posjeti stranicu Mršavimo zajedno kluba

Započeti zdrav život ili samo smršavjeti uz Mršavimo zajedno klub nikada nije bilo jednostavnije. Postani i ti dio našeg kluba i uvjeri se sama!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.