Dijeta 05. srpnja 2010.

Supruga je ključni faktor mršavljenja

Diana-Robi3
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Dijeta je lakša kada imaš podršku obitelji, a Robert je toga itekako svjestan jer njegova supruga Diana koja ga je i nagovorila da sudjeluje u akciji ''Mršavimo zajedno'' stoji uz njega u bitci s kilogramima i sretna je jer Robert svaki dan izgleda i osjeća se sve bolje

Život nam je lakši otkad je Robert na dijeti

'Nagovorila sam ga da se prijavi jer ga nisam mogla više slušati kako kuka jer ga bole leđa i cijelo tijelo. Ponosna sam na njega jer mu dijeta dobro ide, on se puno bolje osjeća, u boljoj je kondiciji i svima nam je život lakši otkad je krenuo na dijetu', ispričala je Robertova supruga Diana Roko s kojom Robert ima sina Mihu.

'Ipak, u trenucima kada mu je teško u šali zna reći da sam ja kriva za sve jer sam ga uvalila u projekt', dodaje.

Drži li se Robert dijete i kod kuće?

'Mogu reći da je promijenio prehrambene navike i konačno počeo naginjati mojoj mediteranskoj prehrani. Jako je motiviran iako mu je ponekad teško uskladiti brojne obaveze. Robert nikad nije bio tip od zelenja i soje, pa mu upravo jela sa sojom najteže padaju. Kada smo u restoranu, čak ga niti prijatelji ne mogu nagovoriti na hranu koja mu nije na meniju', kaže Diana koja pazi da kod kuće uvijek imaju integralne krekere u slučaju da Roberta uhvati kriza.

'Kada priča o svojem stručnom timu koji se brine za njega primjećujem da je zadovoljan i da svi u projektu imaju jako dobar utjecaj na njega'.

'Prijatelje također zanima sve o Robertovom jelovniku, a on rado dijeli savjete i može cijeli dan pričati o zdravoj prehrani. Često ga zaustave ljudi na ulici i komentiraju njegov napredak, bodre ga, a primjećujem da mu sve to godi', objašnjava Robertova supruga Diana.

Pročitaj Robertove dijetne trikove na putovanjima...

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.