Dijeta 19. studenoga 2010.

Štreberica u teretani

Karmela-Trcanje
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Karmela je između pakiranja kofera neposredno prije leta za Finsku napisala svoj ovotjedni dnevnik prehrane i vježbanja u kojem otkriva kako ju je trener Domagoj u teretani natjerao da potrči, što joj se kako kaže nije dogodilo zadnjih dvadeset godina

Karmelin dnevnik vježbanja i prehrane

U totalnoj sam gužvi zadnjih tjedana! Zato će i ovaj dnevnik biti telegrafski kratak.

Dakle, i dalje odlazim na kozmetičke tretmane. Prošli tjedan na red je stiglo mackanje blatom nakon kojeg koža izgleda fantastično. Kažu i da je izuzetno učinkovito u borbi protiv celulita i detoksikaciji, pa se veselim ponovnom glumljenju ''čovjeka od gline''.

Napokon pečeno kestenje!

Od klope sam uživala u pečenom kestenju (za kojim vapih jednom prije), a i kušala sam složenac od kuskusa, tikvica i batata – inačicu složenca od prosa i krumpira koju Ana ima u svojem jelovniku.

Trčim nakon 20 godina

I dalje sam štreberica u teretani – Domagoj me čak natjerao da potrčim! Ljudi moji to se nije dogodilo zadnjh dvadeset godina, pa sam taj dan obilježila velikim smajlićem na kalendaru. Uhvatilo me i vježbanje kod kuće. Kad stignem napravim koju seriju trbušnjaka, izvučem spravu za vježbanje nogu, a veselim se i orbitreku. Samo da je vremena više, i teksta bi za ovu kolumnicu bilo više.

Ovako vas pozdravljam, jednom rukom lupajući po tastaturi, a drugom zatvarajući kopču na kovčegu. Moj avion polazi za nekoliko sati.  O svemu više, drugi tjedan!

Pozdrav, Karmela

Pogledaj prethodne članke o akciji 'Mršavimo zajedno'...

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.