Dijeta 09. lipnja 2015.

Tehnika prebacivanja za manje kilograma

Snjeu
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Snježana Žalac kandidatkinja u projektu 'Mršavimo zajedno uz SlimCut' koja je do sada smršavjela oko sedam kilograma našla se s psihologom Hrvojem Malekovićem koji je opisao psihološke mehanizme zahvaljujući kojima je Snježana uspjela odoljeti iskušenjima i izgubiti tako puno kilograma u kratko vrijeme

Snježani u mršavljenju pomažu proizvodi SlimCut koji klinički dokazano smanjuju tjelesnu težinu i topi masnoće bez promijene životnog stila.

Uravnotežen jelovnik ključ uspjeha

"Snježana je uspješno prebrodila najčešće izazove i razloge odustajanja od novog načina prehrane, a to su glad, želja za određenim namirnicama, stres, negativne emocije i nerazumijevanje od strane prijatelja i članova obitelji", kaže Maleković i objašnjava da na Snježanin uspjeh najviše utječe dijetni jelovnik koji nije rigorozan poput jelovnika za restrikcijske dijete na kakve je navikla do sada. "Nije osjećala veliku glad, a i kad bi je i spopala utažila bi je suhim ili svježim voćem. Prema istraživanjima upravo je takva nekontrolirana glad koja nastaje tijekom rigoroznih dijeta razlog odustajanja. Osjećala je potrebu za nekim namirnicama koje ne smije jesti , ali to je i normalno jer, kako se kaže - zabranjeno voće je najslađe.", objasnio je Maleković.

Očekivanja ukućana 'kriva' za kilograme viška

Snježani i njezinoj obitelji bilo je uobičajeno da poslije ručka jedu kolače. Kad je Snježana prije išla na dijete, suprug i djeca su očekivali da im i dalje pravi kolače što je ona i činila pa bi ali se često događalo da im nije mogla odoljeti. "Sada tijekom ove dijete obitelj je Snježani pružila punu potpunu, ne samo da nisu tražili da im pravi kolače nego jedu sličnu hranu kao i ona. Tako nije dolazilo do miniranja jelovnika, već su joj ukućani  pružili svu moguću potporu. Prema provedenim istraživanjima potpora obitelji jako je bitna za provedbu novog načina prehrane", objasnio je Maleković.

Od kad je počela s projektom  'Mršavimo zajedno uz SlimCut'  Snježanin stav je za svaku pohvalu jer je počela mijenjati svoje, a ne tuđe navike. "U trenucima kad je osjećala negativne emocije, prebacivala je misli na rezultate koje je postigla. Snježanu sam tehnici prebacivanje misli podučio na našem prvom sastanku. Koncentrirajući se na uspjehe i rezultate nestajala je potreba za hranom. Dodatni motiv za daljnji napredak bio je i taj što je mogla obući odjeću koja joj je prije bila premala", kaže Maleković. Snježani u mršavljenju pomaže i što je u projektu zajedno sa sestrom Vlatkom te se međusobno bodre i podržavaju, a gode joj i pohvale prijatelja.  

Podrška iz Sensilaba

Sponzor projekta Sensilab, kandidatkinjama će osigurati proizvode SlimCut, namijenjene za pomoć kod mršavljenja. SlimCut djeluje i bez promjene životnog stila, ali uz promjenu prehrane i tjelesnu aktivnost učinak je trostruki.

SlimCut ubrzava dijetu i aktivira tijelo da topi kilograme, kao da smo redovito aktivni i kada mirujemo. Patentiran mix sastojaka u SlimCutu je ljudima dokazano pomagao! Većina korisnika bila je oduševljena s primjenom. To je dokazala dvostruko-slijepa studija u kojoj je polovica korisnika uspješno smršavjela, snizila razinu kolesterola i masti u krvi. Sve to bez promijene svog životnog stila ili povećanja fizičke aktivnosti. Uz SlimCut su izgubili 6,1 kg, poboljšali svoje zdravlje (kolesterol, trigliceride) i poboljšali svoje raspoloženje (energija, anti-stres).

Doznaj više o Snježani i njenom programu mršavljenja.

Ako i ti želiš mršavjeti prema jelovnicima koje je sastavio tim Vitaminoteke, u Mršavimo zajedno klubu te čeka više od 60 kontinentalnih, mediteranskih i vegetarijanskih jelovnika, učlani se već danas!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.